ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με πολύ ευγενικό και πολιτικό λόγο απαντά ο Μιχάλης Χαλκίδης στον Αργύρη Πανταζόπουλο.

Με αφορμή τα όσα σκληρά και απαξιωτικά,κατήγγειλε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook ο Αργύρης Πανταζόπουλος.

Όπου σύμφωνα, όπως επικαλείται.Τον πληροφόρησαν ότι ο Μιχάλης Χαλκίδης (χωρίς να αναφέρει το όνομά του),κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον έκανε αναφορά προς το πρόσωπό του περί συναλλαγής.

Ο Μιχάλης Χαλκίδης του απαντά έξυπνα,ευγενικά και με πολιτικό λόγο.

Δείτε τι του απαντά.

Θεωρώ ότι σκοπίμως παραποιήθηκαν τα όσα είπα στην ομιλία μου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και αφορούσαν το πρόσωπο του αγαπητού Αργύρη Πανταζόπουλου. 

Για του λόγου το αληθές, αντιγράφω τα λεχθέντα.

“Ευθέως θα πω ότι εκτιμώ τον Αργύρη Πανταζόπουλο και ως εξαίρετο  νομικό και ως διακεκριμένο μέλος της τοπικής κοινωνίας και ως καλών προθέσεων αυτοδιοικητικό.

Ανήκει στις ευγενείς πολιτικές προσωπικότητες και έχω ήδη αποφασίσει, την επόμενη της εκλογικής νίκης, να ζητήσω τη συνεργασία μαζί του, σε μια πρόταση σημείων, κοινής αποδοχής.”

Δεν υπήρξε καμία αναφορά  σε ύπαρξη “συναλλαγών”, ούτε και πέρασε ποτέ από το μυαλό μου παρόμοια σκέψη για τον Αργύρη Πανταζόπουλο.  Πολύ απλά εκτιμώντας την προσωπικότητά του, δήλωσα ότι είναι στις προθέσεις μου, αν είμαι ο επόμενος Δήμαρχος, να προτείνω συνεργασία στη βάση προτάσεων-επιλογών κοινής αποδοχής.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και με επαναβεβαίωση της εκτίμησης που τρέφω για το πρόσωπο του κ Πανταζόπουλου.

Μιχάλης Χαλκίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Δήμου Αλεξάνδρειας

Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Αργύρης Πανταζόπουλος.

Αργύρης Πανταζόπουλος
4 Μαρτίου στις 11:52 μ.μ. ·
Μέ πληροφόρησαν ότι άλλος υποψήφιος, μέχρι σήμερα, για το Δήμο Αλεξάνδρειας αναφέρθηκε σ’ εμένα για μια ακόμη φορά με ψέματα και υπονόησε ότι υπάρχει δήθεν κάποιου είδους συμφωνία για μετά τις εκλογές. Επειδή όπως γνωρίζουν όλοι είμαι απολύτως έντιμος και καθαρός ξεκαθαρίζω το αυτονόητο ότι δεν υπάρχει και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καμία συμφωνία συναλλαγής με κανέναν. Θα εκλεγώ Δήμαρχος Αλεξάνδρειας και μετά τις εκλογές θα προσκαλέσω σε συνεργασία και συνεννόηση όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για το καλό του τόπου και όχι για τον εαυτό τους και για να ξαναπιάσουν καρέκλες. Πάντως με το παρελθόν που έχει καταδικασθεί οριστικά και όσους επιχειρούν μάταια να το επαναφέρουν αδυνατώ να συνεργασθώ. Γιατί έμαθα να μην ασχολούμαι με τους άλλους με ψέματα, εκπροσωπώ το καινούργιο και το άφθαρτο στηριζόμενος στις δικές μου δυνάμεις και ξεκίνησα για να προσφέρω στον τόπο μου και όχι για να προσφέρει ο τόπος μου σ’ εμένα!

Απάντηση