ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το απαράδεκτο φαινόμενο με τις Φωτιές συνεχίζεται.Εχθές πυρπόλησαν.Ανάμεσα Νησέλι – Αγία Κυριακή και κοντά στα ΣΕΟ Πλατάνου.(βίντεο)

 

Φωτιά το βράδυ της Τρίτης 5/3 εκδηλώθηκε σε περιοχή κοντά στον Αλιάκμονα και ανάμεσα στο Νησέλι και την Αγία Κυριακή.

Φωτιές που όπως βλέπουμε το τελευταίο διάστημα άγνωστοι και το ποίο πιθανό αγρότες της περιοχής βάζουν, για να κάψουν ξερά χόρτα και καλαμιές δίπλα σε κανάλια και καναλέτα.

Φωτιές που απαγορεύονται και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και αδιαφορώντας για τις ζημίες και συνέπειες που μπορεί η πράξη τους να δημιουργήσει.

Μια τέτοια φωτιά και σήμερα λοιπόν άγνωστος – οι άγνωστοι βάλανε στην περιοχή που προαναφέραμε και που ευτυχώς δεν έκαψε την φάρμα που ήταν ακριβώς δίπλα και έφθασε μόλις 5 μέτρα από τα πρώτα δένδρα.

Μάλιστα στο σημείο της φωτιάς η πυροσβεστική δεν θα μπορούσε γρήγορα να φθάσει. Εάν δεν είχαμε φθάσει εμείς πριν και με δυσκολία είχαμε βρει ένα μονοπάτι το οποίο ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Γιοβανόπουλος έδειξε για να ακολούθησε και η πυροσβεστική.

Να σημειωθεί δε ότι οι άνδρες της πυροσβεστικής (του τμήματος Βέροιας)επέστρεφαν από συμβάν κατάσβεσης πυρκαγιάς σε περιοχή κοντά στα ΣΕΟ Πλατάνου.

Μια τέτοια φωτιά βάλανε και εχθές, η οποία έφθασε μέχρι τα πρώτα σπίτια στο Νησέλι και στην περίφραξη του ιδιωτικού ΚΤΕΟ Αλεξάνδρειας.Το ότι δεν είχαμε θύματα η’ υλικές ζημίες οφείλεται στην τύχη και φυσικά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ανδρών του τμήματος πυροσβεστικής της Αλεξάνδρειας.

Αυτή η απερισκεψία μέχρι πότε θα συνεχιστεί?

 

 

Απάντηση