ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Απόστολος Εμμανουιλίδης:Στις 27/3 ανακοινώνω τους υποψηφίους του συνδυασμού μου.Εγγυώμαι 51 θέσεις εργασίας στις πρώτες 100 ημέρες της Δημαρχίας μου (βίντεο)

Συνέντευξη παραχώρησε στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και avena.gr το πρωί της Τετάρτης 27/2 στην ενημερωτική εκπομπή ΄΄ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” και στους δημοσιογράφους Κουρνιάκο Στέλιο και Τάσο Καμπάνη,ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Απόστολος Εμμανουηλίδης.

Σε αυτή τη συνέντευξη για ακόμη μία φορά επανέλαβε την άποψή του.

Ότι τα κόμματα θα πρέπει να είναι μακριά από την τοπική αυτοδιοίκηση και εξέφρασε την βεβαιότητα και την πεποίθηση του ότι θα είναι αυτός που θα περάσει τη δεύτερη Κυριακή και ότι οι πολίτες της Βέροιας θα τον επιλέξουν ως τον επόμενο δήμαρχο τους.

Όσον αφορά για το συνδυασμό του είπε ότι.

Θα ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων σε μία μεγάλη εκδήλωση στις 27 Μαρτίου.

Κατήγγειλε δε ότι.

Οι υποψήφιοι του δέχονται bullying

Όσον αφορά για τον τρόπο διοίκησης και τι προτίθεται να κάνει είπε ότι.

Ως δήμαρχος η Δημοτική Αστυνομία θα πάψει να είναι μία υπηρεσία επιβολής προστίμων και ότι θα γίνει μία υπηρεσία καταγραφής των προβλημάτων των δημοτών του δήμου.

Θα διοργανώσει αθλητικά φεστιβάλ με ακαδημίες από όλη τη χώρα αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Θα δημιουργήσει σχολή τουριστικών επαγγελμάτων με 200 τουλάχιστον φοιτητές από την Ελλάδα αλλά και από χώρες των Βαλκανίων.

Τέλος εγγυάται τη δημιουργία 51 θέσεων εργασίας στον τομέα του τουρισμού τις πρώτες 102 ημέρες αφότου αναλάβει τη διοίκηση του δήμου.

Ακόμη Αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του να συναντηθεί με όλους τους συνυποψηφίους του για τον Δήμο της Βέροιας πάντοτε με γνώμονα και στόχο το καλό των συνδημοτών του.

Κλείνοντας εξέφρασε την ικανοποίησή, αλλά ταυτόχρονα και την πικρία του, για τους  πολιτικούς του αντιπάλους.Οι οποίοι όπως είπε αντιγράφουν τις ιδέες και προτάσεις του,ιδιαίτερα για τον τουρισμό, χωρίς να αναφέρουν από πού προέρχεται η ιδέα αυτή.

Απάντηση