ΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Να ζήσουν! Την εκλεκτή της καρδιάς του Χρυσή παντρεύτηκε ο προπονητής του Αγρ.Αστ.Πλατέος,Τάσος Χουρσουζίδης!

Άλλαξε σελίδα στην ζωή του ο πολύ καλός φίλος αλλά και προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος και προπονητής της Ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας,Τάσος Χουρσουζίδης. Ο φιλόδοξος και ταλαντούχος προπονητής από το μεσημέρι της Κυριακής (24/2/19) ανήκει πλέον στο club των παντρεμένων. Η Χρυσή Δημητροσοπούλου, περί αυτής ο λόγος, είναι η γυναίκα που μαζί της ανέβηκε τα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Βέροιας,πετυχαίνοντας μια από τις σπουδαιότερες νίκες της ζωής του.

Οι νεόνυμφοι στην ομορφότερη στιγμή τους, είχαν δίπλα τους συγγενείς αλλά και φίλους ενώ σύσσωμοι έδωσαν το παρόν το Δ.Σ και η ομάδα του Πλατέος ενώ δεν θα μπορούσε από την τελετή να λείπει η οικογένεια της Ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Μετά το γάμο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο Κτήμα δεξιώσεων στην Βέροια Γκαντίδη, όπου έδωσαν το παρών φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα. Παρά το κρύο, το ζευγάρι έφθασε στο γαμήλιο πάρτι χαμογελαστό και πιασμένοι χέρι χέρι,με την νύφη όπως ήταν αναμενόμενο να κλέβει την παράσταση.

Το κέφι χτύπησε κόκκινο και οι καλεσμένοι διασκέδασαν με την ψυχή τους με παραδοσιακή και όχι μόνο μουσική.

Το Ραδιόφωνο του Avena 97,7 καθώς και το Αvena.gr εύχεται στους δυο αγαπημένους νεόνυμφους:

Ας είναι ο γάμος σας η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας, ευημερίας και αρμονίας που να σας συνοδεύει γλυκά και τους δύο για πάντα…

Απάντηση