ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σκληρό ερώτημα και απάντηση από τον Δημήτρη Συρόπουλο:Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ Δήμαρχος Π.Γκυρίνης που ήταν κρυμμένος στα 2 πρώτα συλλαλητήρια?

Σκληρή απάντηση έδωσε στον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Συρόπουλος με τηλεφωνική του παρέμβαση στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Τετάρτης 20/2 ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και avena.gr.

Αφορμή αυτής της παρέμβασης το ερώτημα που έθεσε ο Παναγιώτη Γκυρίνη μέσω επιστολής στον τύπο προς τον Κώστα Ναλπάντη.”Αν την υποψηφιότητά του στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, που παρέδωσε όπως λέει, το όνομα της Μακεδονία στους Σκοπιανούς και τι λένε και οι συνεργάτες του Κώστα Ναλπάντη επ αυτού.

Είπε λοιπόν ο κ.Συρόπουλος.

Δεν κάνω παρέμβαση ούτε ως εκπρόσωπος του κ.Ναλμπάντη,ούτε ως δικηγόρος του.Θέλω όμως να πω στον ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ Δήμαρχο ως συνεργάτης του κ.Ναλμπάντη.

Αυτός που ήταν στα πρώτα 2 συλλαλητήρια όταν η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα ήταν αντίθετα και ήτανε όλοι τους κρυμμένοι?Μέσα δε σε όλους αυτούς κρυμμένος ήταν και ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ Δήμαρχος.

Όταν λοιπόν όλοι περίμεναν ότι θα πάνε 5-6 χιλιάδες οι συνεργάτες του Ναλμπάντη ήταν εκεί. 

Πότε εμφανίσθηκε?

Στο συλλαλητήριο της Βέροιας και αυτό γιατί γνώριζε ότι θα υπήρχε ψηφοθηρικό ακροατήριο.

Ας αφήσει λοιπόν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ στην άκρη και να κοιτάει την δουλειά του,διότι αυτό είναι φθηνή πολιτική και ο κόσμος έχει γνώση και κρίση και μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα.

Απάντηση