ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Λαογραφικού Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου ( βίντεο & φωτο )

Η μεγάλη συμμετοχή, ο ενθουσιασμός και το αμείωτο κέφι, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του ετήσιου μεγάλου χορού που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα δεξιώσεων “Κτήμα Γκαντίδη”.

Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό μέλη του συλλόγου, όπου αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα του έργου που παράγεται στον σύλλογο ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν όλους τους συντελεστές καθώς και τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του αυτήν την ξεχωριστή βραδιά.

Ακολούθησε η τελετή βράβευσης επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση ενώ η εκδήλωση άρχισε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα παιδικά τμήματα του συλλόγου, τα οποία επιδεικνύοντας μια θαυμαστή τεχνική αλλά και μια σοβαρότητα στις κινήσεις τους, απέσπασαν το πιο ζεστό και διαρκές χειροκρότημα της βραδιάς.

Το «παρών» έδωσε αρκετός κόσμος, μέλη πολιτιστικών συλλόγων, φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολιτικοί, ενώ διακριτά ήταν τα κατά τόπους «πηγαδάκια», σε τραπέζια όπου τα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και φυσικά το ζήτημα των επερχόμενων εκλογών, μονοπωλούσε τις συζητήσεις.

Βέβαια, όπως σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου, έτσι και σε αυτή η πίστα δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να είναι γεμάτη από τον κόσμο.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε στιγμές της εκδήλωσης :

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση