ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δ.Σ Αλεξάνδρειας.Κουνούπια,στατικότητα σχολικών κτηρίων,ανεξαρτοποιήσεις και δεν κάναμε τίποτε για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.

Το δεύτερο δημοτικό συμβούλιο για το 2019 πραγματοποιήθηκε στο δήμο Αλεξάνδρειας το απόγευμα της Τετάρτης 11/2.

Τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν η ανεξαρτητοποίηση των δύο δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας Γιάννη Κυρκιλιανίδη και Μόσχου Κυτούδη.Οι οποίοι ως γνωστόν θα είναι υποψήφιοι με τον Κώστα Ναλμπάντη και τον Μιχάλη Χαλκίδη αντίστοιχα.

Ακόμη τα θέματα που απασχόλησαν ήταν για ακόμη μία φορά τα κουνούπια και η έγκαιρη αντιμετώπιση τους,τα σκουπίδια στην Μελίκη, που όπως είπε ο κ.Μαντζωλας και ο κ.Βενιόπουλος έχουν φτάσει 300 μέτρα από την άκρη του χωριού και η στατικότητα των σχολικών κτηρίων που με τους σεισμούς που γίνονται τελευταία στην περιοχή εγκυμονεί πολλούς κινδύνους.

Μάλιστα για το θέμα αυτό ο ίδιος ο Δήμαρχος είπε ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου δεν επαρκούν.

Το θέμα όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και που δυστυχώς δείχνει τον τρόπο και τη σκέψη αντιμετωπίσεις από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου (και γενικότερα της πολιτείας) του προβλήματος της πρόσβασης στο Δημαρχείο και στα δημόσια κτίρια των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα.

Θέμα που έφερε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κουτσαμπασόπουλος λέγοντας ότι είμαστε 4 χρόνια διοίκηση και δεν έχουμε κάνει τίποτε ούτε για το ασανσέρ αλλά ούτε και για την ράμπα η οποία υπολειτουργεί.

Για να δούμε επιτέλους πόσες διοικήσεις θα πρέπει να περάσουν ακόμη για να κάνουν κάτι το οποίο είναι αυτονόητο αλλά ταυτόχρονα και υποχρέωσή τους απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους.

Η σημερινή δεν το έκανε.

Η επόμενη?

 

 

Απάντηση