ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χειμαρρώδης και εκρηκτικός ο Α. Εμμανουηλίδης: “Η καμαρίλα και οι επιχειρηματίες να καθίσουν στην άκρη. Θα είμαι δήμαρχος της Βέροιας, διότι με θέλει η κοινωνία.”

O υποψήφιος Δήμαρχος Bέροιας, Απόστολος Εμμανουηλίδης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 6/2 στην ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”του ράδιο avena 97,7 και avena.gr και μίλησε για όλους και για όλα.

Όπως τόνισε ο ίδιος, έγινε απρέπεια από την ΝΟΔΕ στο πρόσωπό του, χαρακτήριζοντάς τους “ψεύτες”, αφού δεν τον ενημέρωσαν για τίποτα. Γι’ αυτό και τους προκαλεί να έρθουν να μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο.

Δηλώνει αδέσμευτος και όχι ανεξάρτητος, καθώς επίσης και αδέσμευτος από βουλευτές- κομματικά γραφεία- δημογέροντες που υπάρχουν στην Ημαθία, διότι δεν τους καταλαβαίνει.

Στόχος του είναι να κάνει τη Βέροια τουριστική πρωτεύουσα της Κ. Μακεδονίας.

Δεσμεύεται για την ανάπτυξη της Βέροιας με συμβολαιογραφική πράξη, κάτι το οποίο θα φανεί στις πρώτες 100 ημέρες.

Όσον αφορά τα σενάρια που τον φέρουν ότι θα αποσύρει την υποψηφιότητά του. Κάνει λόγο για μικρό τζάκι που μυρίζει καμαρίλα, που στο τέλος δεν θα υπερισχύσει. Ο ίδιος ισχυρίζεται, ότι θα συμμετέχει και τις δύο Κυριακές και θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.

Για το ίδιο θέμα. Συνεχίζει, λέγοντας ότι αυτά τα κυκλοφορούν επιχειρηματίες που πήραν το επιμελητήριο, ομάδες (Μπίκας) και θέλουν να βγάλουν και δήμαρχο.

Στα πλάνα του είναι να κάνει 3 πάρκινγκ για τουριστικά.Δυο στην ανατολική πύλη,ένα στη βόρεια και με βανάκια θα μεταφέρονται οι επισκέπτες στο κέντρο.

Τέλος, θέλει να δώσει λύση στο πρόβλημα σχετικά με τα αδέσποτα της πόλης, κάνοντας  2 καταφύγια για τα ζώα σε συνεργασία με τη φιλοζωική.

 

Απάντηση