ΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην Αγαπημένη του Αλεξάνδρεια βρέθηκε ο πρώτος Διοικητής του τοπικού τμήματος Πυροσβεστικής Διονύσης Ντόβας

Έναν πολύ καλό φίλο από τα παλιά που βρισκόταν με εκλεκτή παρέα συναντήσαμε σήμερα το μεσημέρι και μάλιστα δύο φορές μία στο καφέ Coen και άλλη μία στην ταβέρνα της κ.Μάχης πρόκειται για τον Διονύση Ντόβα από την Μελίκη.

Τον άνθρωπο που έστησε το τμήμα της πυροσβεστικής στην Αλεξάνδρεια το 2000 και ανέλαβε ως πρώτος διοικητής, παρουσιάζοντας ένα καταπληκτικό έργο τόσο στο επίπεδο του στησίματος αυτής της υπηρεσίας όσο βέβαια και στην αντιμετώπιση των συμβάντων την περίοδο που βρισκόταν διοικητής.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο πού άφησε τη σφραγίδα του όχι μόνο ως υπηρεσιακός παράγων αλλά και ως άνθρωπος.

Παρέα του και δύο σημαντικά πολιτικά πρόσωπα της περιόδου εκείνης.Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας Κώστας Στεφανάκης (σημερινός πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού) και ο πρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ Γιώργος Μαυρακάκης που την περίοδο εκείνη για να στηθεί το τμήμα της πυροσβεστικής είχαν συμβάλει αποφασιστικά με τις ενέργειές τους.Στην παρέα προστέθηκε λίγο αργότερα και ο δημοτικός σύμβουλος Μόσχος Κυτούδης.

Ο κ.Ντόβας φανερά συγκινημένος που μετά από αρκετό καιρό βρισκότανε σε έναν χώρο που αγάπησε και υπηρέτησε,αλλά και από την αγάπη που του έδειξαν οι φίλοι που τον συναντούσαν. Δεν ξέχασε δε να μας μιλήσει και για την υπηρεσία που υπηρέτησε και μάλιστα με τα καλύτερα λόγια και για τον μετέπειτα διοικητή Γιάννη Αμανατίδη.

Να σημειώσουμε ότι ο Διονύσης Ντόβας αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αντιστρατήγου.

 

Απάντηση