ΑΡΘΡΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 απαντά και ενημερώνει για την αποχώρηση του Ν.Λιολιόπουλου.Δείτε το μήνυμά του που έβαζε όρο την απομάκρυνση 2 συναδέλφων του για να παραμείνει ο ίδιος.

Το ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και avena.gr ως πάγια τακτική έχουν να μην απαντούν δημόσια, ούτε να σχολιάζουν σε σχόλια που αφορούν το προφίλ του σταθμού και των εκπομπών του, Θεωρώντας ότι η άποψη του καθενός είναι σεβαστή έως του σημείου της καλοπροαίρετης αλλά ακόμη και της κακοπροαίρετης κριτικής .

Επειδή όμως από την Τρίτη το απόγευμα ο πρώην συνεργάτης του σταθμού μας Νίκος Λιολιόπουλος, αποχώρησε οικειοθελώς, δημοσιεύοντας ως λόγο αποχώρησης ότι δεν τον καλύψαμε σε μια αντιδικία του με συνεργάτιδα του σταθμού, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χρησιμοποιεί προσβλητικά και υποτιμητικά σχόλια τόσο για τον σταθμό όσο και για τον ιδιοκτήτη του σταθμού Τάσο Καμπάνη.

Έχουμε λοιπόν την υποχρέωση για την αποκατάσταση της αλήθειας να ενημερώσουμε τους ακροατές και τους αναγνώστες του AVENA για το τι πραγματικά συνέβη.

Ο κ. Λολιόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου ευρισκόμενος στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας για την μετάδοση του παιχνιδιού μεταξύ της τοπικής ομάδος και της Μελίκης (Στα πλαίσια της εκπομπής η μπάλα στα δίχτυα που μεταδίδεται κάθε Σάββατο από τις 2:30 το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα) επικοινωνώντας αρκετές φορές για τις ανάγκες του παιχνιδιού και χωρίς να αναφέρει αν υπάρχει κάτι που να του δημιουργεί πρόβλημα και ενώ όλα κυλούσαν φυσιολογικά, κάποια στιγμή προς το τέλος της αναμέτρησης επικοινώνησε και αντί για να μας δώσει ανταπόκριση ζήτησε επιτακτικά την απόλυση της συναδέλφισσάς του Γιώτας Μαυροπούλου χωρίς να μας εξηγεί το λόγο.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη επικοινώνησε και πάλι μαζί μας για να ζητήσει αυτή την φορά την απόλυση και δεύτερου συναδέλφού του  του Μανώλη Πεχλιβανίδη, χωρίς και πάλι να εξηγεί το γιατί,θέτοντας το επιτακτικά και ότι αν δεν συμβεί αυτό ο ίδιος θα αποχωρούσε από τον σταθμό.

Και ενώ περιμέναμε ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα βρεθούμε(άλλωστε μέχρι εκείνη την στιγμή οι σχέσεις μας ήταν άριστες) για να μας ενημερώσει το τι συνέβη και να λυθεί η παρεξήγηση, αν υπήρξε και να κλείσει το θέμα εσωτερικά.Στις 7:40 μας έστειλε μήνυμα (Δημοσιεύουμε πιο πάνω)μέσω του κινητού του που μας ανακοίνωνε ως όρο και προϋπόθεση της παραμονή του στον σταθμό την απόλυση – απομάκρυνση των δύο συναδέλφων του.

Ακόμη μας ζητούσε να μην του πάρουμε τηλέφωνο για να τον μεταπείσουμε.Μας ευχαριστούσε για την συνεργασία και ότι λυπόταν ειλικρινά για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Τα γεγονότα λοιπόν της οικειοθελούς αποχώρησης του κ.Λιολιόπουλου από το σταθμό είναι ακριβώς όπως τα περιγράψαμε πιο πάνω. Αδιάψευστος μάρτυρας το μήνυμα που έστειλε ο ίδιος το Σάββατο το απόγευμα και δημοσιεύουμε.

Αλλά και στην περίπτωση που έχει διαφορετική άποψη των γεγονότων τον προκαλούμε σε ανοιχτή ζωντανή εκπομπή στο σταθμό όποτε θέλει για να αντιπαρατεθεί επιχειρημάτων και το σημαντικότερο γεγονότων και φυσικά όχι κρυπτόμενοι μέσα από μηνύματα και σχόλια.

Φυσικά θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την παρουσία του τους δύο τελευταίους  μήνες στο σταθμό όπου χάρη σε αυτόν νοιώσαμε και εμείς ότι είμαστε σημαντικοί, αποκτώντας ακροαματικότητα που δεν διαθέταμε.

 

 

Απάντηση