ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού του ”ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ”για τον δήμο Αλεξάνδρειας κατέθεσε ο Κώστας Ναλμπάντης (βίντεο)

Τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού του ”ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ”για τον δήμο Αλεξάνδρειας κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Ναλμπάντης το πρωί της Κυριακής 27/1 στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Μάνθος.

Ο Κώστας Ναλμπάντης ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας αναφορά στην 17χρονη παρουσία του στα δημοτικά δρώμενα του δήμου και στη συνέχεια Αναφέρθηκε για τη νέα του προσπάθεια διεκδικήσεις από τον ίδιο τον Δήμο.

Κριτικη για τον τρόπο διοίκησης και άσκησης των καθηκόντων εμμέσως πλην Σαφώς έκανε στο Δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη Χωρίς φυσικά να αναφέρει το όνομά του και στη συνέχεια επικεντρώθηκε στις δικές του προτάσεις που είχαν ως σημείο αναφοράς τον τρόπο διοίκησης, την αντιμετώπιση των προβλημάτων του δήμου,το πολιτιστικό κέντρο και την Αγροτική οικονομία.

Ο κ.Ναλμπάντης κλείνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε όλους που παρευρέθηκαν και ανανέωσε το ραντεβού του με τους δημότες του δήμου σε μία άλλη συγκέντρωση όπου εκεί θα αναλύσει το συνολικό πρόγραμμα του και θα ανακοινώσει τους υποψηφίους του.

Η εκδήλωση αυτή εκτός από τον πολύ κόσμο που κατέκλυσε τον χώρο μέσα στο ξενοδοχείο αλλά και έξω από αυτό,είχε και την ανθρώπινη πλευρά της.

Συγκεκριμένα κάτω από το βήμα σε ένα τραπέζι βρισκόταν ο πατέρας και ο πεθερός του Κώστα Ναλμπάντη, Γιάννης Δημούλης ο οποίος διετέλεσε δήμαρχος Αλεξάνδρειας την περίοδο 1994 2002 και οι οποίοι φανερά συγκινημένοι και με δάκρυα στα μάτια παρακολουθούσαν τον γιο και γαμπρό από το βήμα να καταθέτει την υποψηφιότητά του και ουσιαστικά να εκπληρώνει ένα όνειρο όλης της οικογένειας.

Το ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και avena.gr ήταν εκεί και μετέδωσε ζωντανά όλη την εκδήλωση και συνομίλησε με πολλούς παρευρισκόμενους.

Δείτε εδώ  τι δήλωσαν και πλουσιο φωτορεπορτάζ.

Εδώ η ομιλία του Κώστα Ναλπάντη

Απάντηση