OIKONOMIKAΗΜΑΘΙΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας ψηφίζει κατά της συμφωνίας των Πρεσπών

ΨΗΦΙΣΜΑ

Ψήφισμα κατά της “Συμφωνίας των Πρεσπών” εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας. Συγκεκριμένα στο ψήφισμα αναφέρονται τα παρακάτω:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας στη συνεδρίαση που έγινε στις 18/1/2019 αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή του στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις  22/1/2019 στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας και αφορά την διαμαρτυρία έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών για την Μακεδονίας μας .

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και την στήριξή μας στην Οργανωτική Επιτροπή Πολιτιστικών Συλλόγων –Σωματείων –Κοινωνικών Φορέων και Μ.Μ.Ε. του νομού Ημαθίας που έλαβαν την πρωτοβουλία διοργάνωσης του συλλαλητηρίου .

Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στο καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων, στις 12:00 το μεσημέρι δίνοντας το δυναμικό παρών στην πλατεία Δημαρχείου.

Χωρίς φανατισμούς και διχαστικές ενέργειες, αλλά με συναίσθημα ιστορικής ευθύνης  είναι αδήρητη ανάγκη  να  ενώσουμε τις  φωνές μας , ενάντια στην «Συμφωνία των Πρεσπών».

Με τη βεβαιότητα ότι οι σκέψεις μας αυτές θα τύχουν της δέουσας προσοχής σας , σας καλούμε να ανταποκριθείτε στο γενικό κάλεσμα την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 στην Πλατεία Δημαρχείου στις 12:00 το μεσημέρι».

Για το Δ.Σ του

ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΒΕΡΟΙΑΣ

Η Πρόεδρος                                                                          Ο Γενικός Γραμματέας

Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου                                          Ιερόθεος Ιωαννίδης

Απάντηση