ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σάκης Κούγκας: Ο Δημητριάδης είπε.Όποιος από τους συμβούλους της ομάδας είναι υποψήφιος με τον Γκυρίνη.”Τα Έχει Πάρει”(βίντεο)

Την απόλυτη βεβαιότητα ότι ο Αργύρης Πανταζόπουλος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Αλεξάνδρειας και ότι στην πόλη θα ξεπεράσει το 50% των ψήφων,Εξέφρασε ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Σάκης Κούγκας στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 16/1 στο ράδιο AVENA 97,7 avena.gr με εικόνα από το Facebook Avena Fm 97,7 ”Τάσος Καμπάνης” και αναμεταδόθηκε σήμερα Πέμπτη 17/1.

Ερωτηθείς σε ποιο επίπεδο βρίσκονται οι σχέσεις του με την κυρία Μοσχόπουλου είπε ότι δεν έχει υπάρξει κάτι για να τις διαταράξει και για τα όσα ακούγονται είπε ότι δεν αφορά αυτόν αλλά τον κύριο Δημητριάδη με τον οποίο η κυρία Μοσχόπουλου είχε μία έντονη λογομαχία.

Δική του εκτίμηση, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο και ότι με την κίνηση της αυτή ήθελε όπως χαρακτηριστικά είπε να απογαλακτιστεί.

Αίσθηση όμως προκάλεσε Η αναφορά ότι ο κύριος Δημητριάδης στη συγκέντρωση που είχε η δημοτική ομάδα για να αποφασίσει με ποιον θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές είπε, ότι όποιος πάει ως υποψήφιος με τον Γκυρίνη θα το θεωρήσει ως προϊόν συναλλαγής και χρηματισμού.

Ακόμη κατήγγειλε ότι του έγινε παλαιότερα πρόταση να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Γκυρίνη με ανταλλάγματα κάτι που αρνήθηκε και τον εξόργισε.

Τέλος ερωτηθείς για το πού Βάζει τον πήχη σε αριθμό σταυρών προτίμησης για τον εαυτό του και για πόσο ακόμη θα πολιτεύεται είπε.

Ότι  θα είναι πολύ ψηλά και άφησε να εννοηθεί ότι θα είναι η τελευταία φορά που θα πολιτευθεί

 

Απάντηση