ΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μανώλης Πεχλιβανίδης: Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Μακροχωρίου! «Δράση Με Γνώση»!

Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να ανακοινώσω σήμερα στους πολίτες της κοινότητας του Μακροχωρίου την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό του κ. Κώστα Βοργιαζίδη, «Δράση με γνώση».

Η υποψηφιότητα μου προέκυψε ως εσωτερική ανάγκη να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και απαντά στην πρόσκληση – πρόκληση που μου απηύθυναν φίλοι και συνδημότες μου.

Στόχος είναι να συνεχίζουμε δυνατά το πετυχημένο έργο των τελευταίων ετών του νυν προέδρου και συνυποψηφίου μου κ.Βαλάντη Κεχαΐδη και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί, σαν μια πολύ ισχυρή ομάδα θα το πετύχουμε.

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα ζητήσω την ψήφο σας σαν Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Μακροχωρίου, αναμένοντας την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας προσδοκώντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς, που με τον καλό σας λόγο και την στήριξή σας μου δίνετε δύναμη να προχωρήσω στο νέο αυτό εγχείρημα καθώς και τον Δήμαρχο Βέροιας κ.Κώστα Βοργιαζίδη για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου και να είστε σίγουροι πως δεν θα σας απογοητεύσω.

ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ!

Με τιμή

Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση