ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στον ύπνο έπιασε για ακόμη μία φορά ο χιονιάς την διοίκηση και τον Δήμο Αλεξάνδρειας.(Δείτε το οδοιπορικό του AVENA)

Στον ύπνο έπιασε για ακόμη μία φορά ο χιονιάς την διοίκηση και τον Δήμο Αλεξάνδρειας

Αν και θα περίμενε κανείς ότι η διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας μετά το πρώτο φιάσκο της πρώτης χιονόπτωσης την Παρασκευής 4/1 και αφού η πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας μιλούσε και για δεύτερο κύμα κακοκαιρίας,ότι θα έπαιρνε  μέτρα ώστε το οδικό δίκτυο σε χωριά και στη πόλη της Αλεξάνδρειας θα ήταν προσβάσιμο για τους οδηγούς και τους πεζούς.Εντούτοις και στο δεύτερο κύμα παρόλο  ότι ήτανε πολύ μικρότερης διάρκειας και έντασης, πάλι βρέθηκε απροετοίμαστη και οι δρόμοι και το οδικό δίκτυο είναι σε κακά χάλια και ταυτόχρονα πάρα πολύ επικίνδυνα.

Μάλιστα η χειρότερη κατάσταση παρατηρείται στην Αγκαθιά και συγκεκριμένα στην περιοχή πού βρίσκεται από τον κεντρικό δρόμο με κατεύθυνση προς το βουνό

Εξαίρεση αποτελούν τμήματα του πρωί Δήμου Αντιγονιδών όπου εκεί μηχανήματα του ΤΟΕΒ Ξεχασμένης καθάρισαν στους δρόμους και μπορούμε να πούμε ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Να σκεφτεί δε κάνεις ότι την διοίκηση του ΤΟΕΒ λυσσαλέα αγωνίστηκε για να μην εκλεγεί, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας κάτι που φυσικά δεν κατάφερε να το πετύχει.

Το ράδιο AVENA 97,7 και AVENA.GR όπως και στην προηγούμενη χιονόπτωση, βρέθηκε στους δρόμους σχεδόν όλων των χωριών και της πόλης του δήμου Αλεξάνδρειας και σε απευθείας μετάδοση μέσω του Facebook ”Avena Fm 97,7 και Τάσος Καμπάνης” παρουσίασε την κατάσταση όπως αποτυπωνόταν ζωντανά από την κάμερα της εκπομπής.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αχιλλέα Κοσκώτη υπεύθυνο της εταιρείας φύλαξης security AAS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ι.Ε.Π.Υ.Α με έδρα την Αλεξάνδρεια που ανέλαβε με όλο τον απαραίτητο πιστοποιημένο εξοπλισμό να είναι ο οδηγός μας σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον.

Τέλος όλο τον κόσμο που παρακολουθούσε αυτό το οδοιπορικό, για τα συγκινητικά του μηνύματα.Καθώς επίσης και για τις διορθώσεις που κάνανε στην πορεία μας όταν εμείς χάναμε την σωστή κατεύθυνση.

Απάντηση