ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Αναφορικά με το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει και τη Βέροια, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Απαιτούμενο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων είναι η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ο καλύτερος δυνατός συντονισμός όλων των υπηρεσιών που εμπλέκονται ώστε να εξασφαλιστεί η προστασία της ζωής και της περιουσίας των δημοτών και των επισκεπτών του τόπου.

Είμαι πεπεισμένος πως με υπευθυνότητα και σωστή οργάνωση μπορούμε να κερδίσουμε από το χιόνι, να μη μας φέρει δηλαδή προβλήματα αλλά τουρισμό. Να αξιοποιήσουμε τη δυναμική του Σελίου, να το αναδείξουμε και πάλι σε κορυφαίο χιονοδρομικό κέντρο της Μακεδονίας. Αλλά για να συμβεί αυτό δεν επιτρέπεται να επαναληφθούν τραγικά λάθη του παρελθόντος, όταν η άγνοια, η ολιγωρία και η προχειρότητα είχαν οδηγήσει στην παράλυση της πόλης, στον αποκλεισμό χωριών, στην ταλαιπωρία και στον εκνευρισμό των πολιτών.

Η θωράκιση του δήμου δεν μπορεί να επαφίεται αποκλειστικά στο φιλότιμο και την αυτοθυσία των εργαζομένων αλλά στον ορθολογικό σχεδιασμό από την πλευρά της διοίκησης, στη σωστή εκτίμηση, στην έγκαιρη εξασφάλιση των απαραίτητων υλικοτεχνικών μέσων. Και είναι προσωπική μου δέσμευση, πως στην επόμενη ημέρα του Δήμου Βέροιας η ετοιμότητα του μηχανισμού αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων θα αποτελέσει απόλυτη προτεραιότητα».

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση