ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το έθιμο της ”ΓΟΥΡΟΥΝΟΧΑΡΑΣ” Αναβίωσαν οι Σύλλογοι.Ντόπιων Αλεξάνδρειας,Παλαιοχωρίου-Λιανοβεργίου,Λουτρού και Ποντίων Αλεξάνδρειας.(βίντεο-φωτο)

Το έθιμο της γουρουνοχαράς αναβίωσαν σήμερα Τετάρτη 26/12 οι Σύλλογοι.Ντόπιων Αλεξάνδρειας,Παλαιοχωρίου-Λιανοβεργίου,Λουτρού και Ποντίων Αλεξάνδρειας.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των συλλόγων Ντόπιων και Ποντίων Αλεξάνδρειας, στο δημοτικό σχολείου Παλαιοχωρίου και στην πλατεία του Λουτρού,για να απολαύσουν τους μεζέδες από γουρούνι που σε καζάνια βράζαν μέλη των συλλόγων, να χορέψουν την παραδοσιακή μουσική που συγκροτήματα παίζανε Και φυσικά να πιούνε το ποτό τους και να ανταλλάξουν ευχές μεταξύ τους.

Σύμμαχος σε αυτήν την εκδήλωση ο καιρός που ιδανικότερος δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Βέβαια και επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο δεν έλειψαν και οι παρουσίες των υποψηφίων δημάρχων και συνεργατών τους που βρέθηκαν σε αυτές τις εκδηλώσεις για να  ανταλλάξουν ευχές με τους πολίτες.

Το ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και AVENA.GR βρέθηκε και στις τέσσερις εκδηλώσεις, αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες και τους πολιτικούς και τα μετέδωσε ζωντανά από τις σελίδες του στο facebook Τάσος Καμπάνης και Avena Fm 97,7

Επίσης οι συντελεστές του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και AVENA.GR θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πατέρα,την μητέρα αλλά και όλη την οικογένεια του Δημήτρη Συρόπουλου, Δημοτικού συμβούλου Αλεξάνδρειας, για την πολύ ζέστη Φιλοξενία τους. Πραγματικά μας συγκίνησε και μας θύμισε και δικές μας παλαιότερες Οικογενειακές στιγμές.

 

Παλαιοχώρι

 

Λουτρός

 

Πόντιοι Αλεξάνδρειας

 

Απάντηση