ΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Αναψε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μακροχώρι (βίντεο+φωτο)

Υπό τους ήχους των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών της φιλαρμονικής του δήμου άναψαν σήμερα το απόγευμα (15/12) στο Μακροχώρι τα λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δέντρου.Στην «τελετή» ανάμματος του χριστουγεννιάτικου δένδρου βρέθηκε πλήθος κόσμου ενώ όπως ήταν αναμενόμενο την παράσταση έκλεψαν οι μικροί φίλοι του ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ο οποίος έδωσε φυσικά το παρόν μοιράζοντας απλόχερα χαμόγελα.

Πολλοί γονείς έφεραν τα παιδιά τους για να χαρούν-ίσως και οι ίδιοι μιας και που όλοι έχουμε τόσο ανάγκη λίγες ευχάριστες στιγμές. Την βραδιά άνοιξε η φιλαρμονική και στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε η παιδική χορωδία με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε όταν ο Δήμαρχος κ.Κώστας Βοργιαζίδης έδωσε το έναυσμα του ανάμματος του δέντρου με δεκάδες πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό.

Μια ακόμη σημαντική και αξιέπαινοι πρωτοβουλία του Προέδρου της κοινότητας του Μακροχωρίου κ.Βαλάντη Κεχαΐδη που σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και με την πολύτιμη βοήθεια από τους πολιτιστικούς συλλόγους του Μακροχωρίου καθώς και από τα σχολεία πρωτοβάθμιας αλλά και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διοργάνωσαν μια άριστη εκδήλωση ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αντάξιο των προσδοκιών των κατοίκων,βάζοντας γερά θεμέλια για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια-Σύνταξη:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε παρακάτω στιγμές από την εκδήλωση:

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

 

 

Απάντηση