ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ιωάννης Παπαγιάννης για διοίκηση Βοργιαζίδη: ¨Ουραγοί στην πρόοδο, πρωταγωνιστές στην πολιτική διαπλοκή¨

Σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 28/11, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι πάγια τακτική του κυρίου Βοργιαζίδη να καταφεύγει στις ύβρεις όταν δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτά που του προσάπτουμε. Την Τετάρτη, όμως, στο δημοτικό συμβούλιο, ξεπέρασε τον εαυτό του. O άρχοντας των πολιτικών δακτυλιδιών σε μια ακόμη αισχρή επίδειξη της ποιότητας του χαρακτήρα του, πέταξε στο καλάθι των αχρήστων το πλαστό προσωπείο, που οι μέντορές του διαμόρφωσαν, ότι είναι δήθεν «καλό παιδί» και έδειξε την πραγματική εικόνα του αρχιερέα της διαπλοκής και πολιτικού συκοφάντη και υβριστή.

Η αλήθεια είναι μία και τη βλέπουν οι δημότες στην καθημερινότητα τους: οι διοικούντες, μια στενή παρέα φίλων και συγγενών που νομίζουν πως ο δήμος είναι το τσιφλίκι τους, δεν αντέχουν την ωμή πραγματικότητα, έχουν αλλεργία στην αλήθεια. Τους ενοχλεί, όταν καταγγέλλεις την ανικανότητα τους, την πλήρη παράδοση της Βέροιας στην ανυποληψία, στη μιζέρια, στην εσωστρέφεια. Ουραγοί στην πρόοδο, πρωταγωνιστές στην πολιτική διαπλοκή. Αυτοί είναι. Όμως ο Μάιος, ευτυχώς, είναι κοντά».

Απάντηση