ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ιωάννης Παπαγιάννης για τον Αντιδήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη: ¨Όταν χάνεται η ντροπή, περισσεύει το θράσος¨

Σχολιάζοντας την πρόσφατη συνέντευξη του Αντιδημάρχου Τεχνικών του κου. Βοργιαζίδη και συγγενούς του, κου. Αθανάσιου Σιδηρόπουλου, σε τοπική εφημερίδα, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όταν χάνεται η ντροπή, περισσεύει το θράσος. Η συνέντευξη ή καλύτερα το εγκώμιο (στην αποτυχία και την ανυπαρξία αξιόλογου έργου) που έπλεξε ο κύριος Σιδηρόπουλος για τον συγγενή του και πολιτικό του ευεργέτη κύριο Βοργιαζίδη, αποτελεί μνημείο πολιτικής εξαπάτησης και συνιστά βαριά προσβολή για τους δημότες μας.

Χωρίς αιδώ, αμετανόητος, πολιτικά αποτυχημένος έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως ¨όποιος λέει ότι δεν έγινε τίποτε σε αυτή την τετραετία, ή απουσιάζει από τον τόπο μας ή δεν έχει καμιά πρόταση¨.

Προφανώς όλοι οι πολίτες που βλέπουμε την παράδοση του Δήμου Βέροιας στη μιζέρια και την οπισθοδρόμηση, την εσωστρέφεια, την εγκατάλειψη των τοπικών κοινοτήτων στο έλεος του Θεού, το φιάσκο της γέφυρας Κούσιου, τις χημικές τουαλέτες που ακόμα βάζουν στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, την υποβάθμιση της Μπαρμπούτας, την απαξίωση της Βεργίνας, την αδιαφορία για το χιονοδρομικό κέντρο και το νεολιθικό οικισμό στη Νέα Νικομήδεια, τα αδέσποτα, το άθλιο οδικό δίκτυο, το κυκλοφοριακό και την έλλειψη χώρων στάθμευσης, ζούμε σε άλλη πόλη και όχι στη Βέροια.

 

Ήρθε πλέον η ώρα να ανατρέψουμε αυτό το κατεστημένο της μιζέριας και της διαπλοκής που προσβάλει τη νοημοσύνη των πολιτών, που κατέστρεψε τη Βέροια, την υποβάθμισε σε κομπάρσο των εξελίξεων, την μετέτρεψε από μια από τις πλουσιότερες περιοχές της Ελλάδας σε ουραγό της ζωής και πρωταθλητή της ανεργίας. Ο Μάιος, ευτυχώς, είναι κοντά».

Απάντηση