ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ιωάννης Παπαγιάννης: Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης μας θα αποτελέσει η ουσιαστική ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου, με απόλυτη προτεραιότητα στη διεύρυνση των δράσεων του δημοτικού ιατρείου της Βέροιας.

Σχολιάζοντας τη λειτουργία του δημοτικού ιατρείου Βέροιας, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Ιωάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης μας θα αποτελέσει η ουσιαστική ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου, με απόλυτη προτεραιότητα στη διεύρυνση των δράσεων του δημοτικού ιατρείου της Βέροιας.

Δεσμεύομαι πως η ολοκληρωμένη παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας στους άνεργους και ανασφάλιστους συνδημότες μας με την ταυτόχρονη επέκταση του θεσμού σε δημοτικές ενότητες ώστε να καλύπτουν το σύνολο του πληθυσμού, είναι κομβικό σημείο αναφοράς του προγράμματος μας. Λίγα λόγια και καλά, σεβασμός απέναντι σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που δοκιμάζονται ιδιαίτερα στα χρόνια της κρίσης.

Όσο αφορά στον κύριο Βοργιαζίδη και τους αρμόδιους στο ΚΑΠΑ, θα τους παρακαλούσα να επικαιροποιήσουν επιτέλους το εβδομαδιαίο πρόγραμμα λειτουργίας του δημοτικού ιατρείου στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, που έχει σταματήσει στον Αύγουστο. Ας τους πει κάποιος πως τελειώνει και ο Νοέμβριος… Λίγη παραπάνω προσοχή, ιδιαίτερα σε ζητήματα ευαίσθητα, που αφορούν το αγαθό της υγείας, δεν βλάπτει.»

Απάντηση