ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ιωάννης Παπαγιάννης: Τριτοκοσμικές εικόνες για το οδόστρωμα του επαρχιακού δικτύου της Βέροιας

Σχολιάζοντας την κάκιστη κατάσταση του οδοστρώματος σε πολλά σημεία του Δήμου Βέροιας, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Ιωάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λακκούβες, σπασμένες πλάκες οδοστρώματος, ρωγμές, μπαλώματα, καθιζήσεις, ανυψώσεις, αυτή είναι η θλιβερή εικόνα που βιώνουν καθημερινά οδηγοί και πεζοί σε πολλά σημεία της πόλης. Η κατάσταση του οδοστρώματος είναι ακόμη χειρότερη στις τοπικές κοινότητες, στο Μακροχώρι, στη Λυκόγιαννη, στην Πατρίδα, παντού, κατάσταση που αναμένεται να επιδεινωθεί από τις βροχές και την έλευση του χειμώνα. Πρόκειται για κοινότητες που έχουν ούτως ή άλλως αφεθεί στο έλεος του Θεού από τη διοίκηση Βοργιαζίδη.

Επειδή οι εκλογές πλησιάζουν και ο κύριος Δήμαρχος, πρωταθλητής στην προχειρότητα, θα προσποιηθεί πως ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα των πολιτών, του υπενθυμίζω πως επί οχτώ συναπτά έτη είχε πάμπολλες ευκαιρίες να διορθώσει αυτά τα χάλια, να προσφέρει στους πολίτες ένα αξιοπρεπές οδικό δίκτυο, να διορθώσει αυτές τις τριτοκοσμικές εικόνες.

Δυστυχώς δεν το έπραξε. Και ένας τόπος φιλόξενος, που ζητά την προσέλκυση τουριστών, ζητά ανάπτυξη, παραμένει όμηρος καταστροφικών επιλογών και εξοργιστικής αδιαφορίας…»

Απάντηση