ΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επιμορφωτική εκδήλωση από τον σύλλογο ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ γυναικών Αλεξάνδρειας

Το απόγευμα της Δευτέρας 19/11 πραγματοποιήθηκε μία πολύ όμορφη επιμορφωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ γυναικών Αλεξάνδρειας στο καφέ SIR & MADAME.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενες γυναίκες είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν την πρόεδρο του συλλόγου κοινωνικής παρέμβασης ΕΡΑΣΜΟΣ κ.Φωστηροπούλου από Βέροια να μιλά για την κακοποίηση των γυναικών.Ακόμη για την δυνατότητα πρόληψης μέσω της ενημέρωσης των πολιτών,αλλά και για τις δράσεις του συλλόγου.

Στην συνέχεια άκουσαν από την κ.Γραμματικοπούλου μέλος του Ερυθρού Σταυρού συμβουλές αντιμετώπισης ατυχημάτων και είδαν από μέλη του Ερυθρού Σταυρού τον τρόπο αντιμετώπισης αυτών.

Εμείς με την σειρά μας να δώσουμε συγχαρητήρια στον σύλλογο και στην διοίκησή του, γι αυτήν την εκδήλωση αλλά και γενικότερα για την προσπάθειά τους για ενημέρωση και προσφορά σε ζητήματα και θέματα που αφορούν την οικογένεια και την κοινωνία.

Το ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και το avena.gr ήταν εκεί και μετέδωσε ζωντανά μέρος της εκδήλωσης μέσα από την σελίδα του στο Facebook ”Τάσος Καμπάνης”

Απάντηση