ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μιχάλης Χαλκίδης:Θα είμαι Δήμαρχος για μια τετραετία.Έκανα λάθος στην επιλογή Γκυρίνη και αυτό θέλω να διορθώσω.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 15/11 στο ξενοδοχείο Μάνθος ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης. (Την συνέντευξη αυτή παρουσίασε ζωντανά το ράδιο AVENA 977 καθώς επίσης και με εικόνα μέσα από τη σελίδα του στο Facebook Τάσος Καμπάνης και Avena Fm 97,7)

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Μιχάλης Χαλκίδης παρουσίασε μέρος των σκέψεών του και του προγράμματός που θα εφαρμόσει εφόσον ο λαός τον επιλέξει.

Ξεκινώντας.

Με τη λειτουργία μικρών γραφείων εξυπηρετήσεις του πολίτη.

Αξιοποίηση της τεχνολογίας για άμεση εξυπηρέτηση και χωρίς την φυσική παρουσία του πολίτη.

Διαδικασία αδειοδοτήσεις και λειτουργία τοπικής εμβέλειας τηλεόραση.

Ζητώντας μετά από σύμφωνη γνώμη των πολιτών την καταβολή του ενός ευρώ το μήνα για την ενίσχυση της ασφάλειας και υγείας.

Στην συνέχεια ξεκαθάρισε ότι όλοι γνωρίζουν την κομματική του ταυτότητα, όμως έχει αποδείξει ότι ποτέ δεν λειτούργησε με γνώμονα το κομματικό συμφέρον παρά μόνο των πολιτών, γι αυτό και σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις ως υποψήφιος δήμαρχος τα ποσοστά που έπαιρνε ξεπερνούσαν και το 75%,ως βουλευτής δε είχε ξεπεράσει τους 22 χιλιάδες σταυρούς.

Ακόμη την βεβαιότητά του εξέφρασε ότι τελικά από τους τρις υποψηφίους που προέρχονται από την ΝΔ στο τέλος κάποιος θα υποχωρήσει.

Παραδέχθηκε δε ότι έκανε λάθος στην επιλογή Γκυρίνη και ότι ο Φώτης Δημητριάδης ήταν ένας ικανός,εργατικός και έξυπνος δήμαρχος.

Προανήγγειλε για Νοέμβριο η’ Δεκέμβριο συγκέντρωση φίλων και στελεχών της υποψηφιότητάς του,όπου εκεί θα ανακοινώσει και θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του συνδυασμού.Ενδεικτικά ανέφερε (μετά από πίεση των δημοσιογράφων)ως υποψηφίους τον Παντόπουλο Θωμά (γνωστό ως λοχίας),Άννα Μακρή και Νίκο Μαμουτόπουλο.

Τέλος είπε ότι θα είναι Δήμαρχος για μια τετραετία και μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι κατεβαίνει ως υποψήφιος για να διορθώσει το λάθος του (την επιλογή Γκυρίνη).

Φωτορεπορτάζ.Παναγιώτης .

 

 

 

 

Απάντηση