ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας αποσόβησε τον κίνδυνο ατυχημάτων στον Σχοινά.Live μετάδοση μέσω Facebook από το ΡΑΔΙΟ AVENA 977

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τετάρτης 10/11 το ΡΑΔΙΟ AVENA 977 και AVENA.GR ενημερώθηκε για κάποιο τροχαίο συμβάν που συνέβη στο Σχοινά.Εκεί λοιπόν βρεθήκαμε και κάναμε ζωντανή μετάδοση μέσω της σελίδας ”Τάσος Καμπάνης”του Facebook για να ενημερώσουμε και να επιστήσουμε άμεσα την προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς.Συγκεκριμένα.

Ο δρόμος με κατεύθυνση από Σχοινά προς Αλεξάνδρεια και ακριβώς μετά τη στροφή του χωριού,ο δρόμος για περίπου 70 με 100 μέτρα γέμισε από πετρέλαιο το οποίο χύθηκε από διαρροή του ντεπόζιτο νταλίκας.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των αστυνομικών της Ομάδος ΕΠΤΑ από τη Βέροια οι οποίοι ταυτόχρονα και την κυκλοφορία των αυτοκινήτων ρύθμισαν και με φτυάρια έστρωσαν το δρόμο με πριονίδι που έφερε σε αυτούς ο αντιδήμαρχος Στέφανος Γκιουρτζής, για να απορροφήσει το πετρέλαιο και να αποφευχθεί τυχόν ατύχημα,όπως και ευτυχώς δεν έγινε.

Το δυσάρεστο βέβαια σε αυτή την υπόθεση είναι ότι ο οδηγός της νταλίκας δεν έμεινε στο σημείο και δεν ειδοποίησε την αστυνομία,που ευτυχώς άλλοι οδηγοί κάναν.

Απάντηση