ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εργασιακό Μεσαίωνα ετοιμάζεται να φέρει επιχείρηση του νομού Ημαθίας.Δείτε πως σχολιάστηκε στον AVENA 97,7,όπως και η στάση των βουλευτών Χ. Αντωνίου,Α.Βεσυρόπουλου.(video)

Εργασιακό Μεσαίωνα ετοιμάζεται να φέρει επιχείρηση του νομού Ημαθίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Στέλιου Κουρνιάκου που μετέδωσε από το ράδιο AVENA 97,7,AVENA.GR το πρωί της Δευτέρας 27/8 κατά την διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ και σχολίασε με τον Τάσο Καμπάνη.

Συγκεκριμένα η εν λόγω επιχείρηση προτίθεται να φέρει εργαζόμενους από γειτονικούς νόμους πληρώνοντας αυτούς 16 ευρώ ημερήσιο μεροκάματο, όταν βάσει νόμου το μεροκάματο είναι 22 ευρώ για τους πάνω από 25 ετών  και 18 ευρώ για αυτούς που είναι κάτω των 25 ετών.

Ακόμη σκληρά και επικριτικά στάθηκε ο Στέλιος απέναντι στους πολιτικούς του νομού Ημαθίας οι οποίοι αποφεύγουν να πάρουν θέση για το ζήτημα αυτό και παρά την έκταση που πήρε με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 και τις καταγγελίες των επιχειρηματιών κονσέρβας,που ούτε λίγο,πολύ εμφάνιζε τους νέους της Ημαθίας ως τεμπέληδες.

Ιδιαίτερα δε επικριτικά στάθηκε ο Στέλιος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Αντωνίου με αφορμή ανάρτησή του στο facebook για την ομάδα του ΠΑΟΚ,αλλά και στον βουλευτής Απόστολο βεσυρόπουλο της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος ανακοινώσεις βγάζει μόνο για να ευχηθεί στους μαθητές και καθηγητές καλή σχολική χρονιά και όχι για τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία και γενικότερα τον νομό Ημαθίας,όπως είπε.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Απάντηση