ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Άμεση παρέμβαση του Μιχάλη Χαλκίδη για να μην κλείσει το αγροτικό Μελίκης

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην  περιοχή της Μελίκης υπάρχει κοινωνική αναστάτωση, εκ του ότι υπάρχει βάσιμο ενδεχόμενο να κλείσει το αγροτικό ιατρείο της περιοχής.

Άμεσα κινητοποιήθηκε ο Μιχάλης Χαλκίδης ,επικοινωνώντας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας, τους οποίους ενημέρωσε και υπήρξε η διαβεβαίωση ότι αύριο κιόλας το πρωί θα θέσουν το θέμα αρμοδίως στην κατεύθυνση της απρόσκοπτης παροχής υπηρεσιών της μονάδας αυτής υγείας, σε μια περιοχή που έχει πλειάδα προβλημάτων ήδη.

Επικοινώνησε και με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Απόστολο Βεσυρόπουλο ζητώντας την συνδρομή του σε επίπεδο κοινοβουλίου αν αποτύχουν οι προσπάθειες των κυβερνητικών βουλευτών. Παράλληλα είχε επικοινωνία με στελέχη του χώρου σε κεντρικό επίπεδο, ενημερώνοντας και απαιτώντας δεσμεύσεις, για το ακραίο ενδεχόμενο της κακής εξέλιξης….

Θα πρέπει να του αναγνωριστεί τόσο η αμεσότητα παρέμβασης, όσο και η πολύπλευρη κάλυψη του θέματος. Πολιτικά είναι προφανές ότι έχει και την ευχέρεια και την δυνατότητα να αντιλαμβάνεται τα θέματα και να τα προωθεί αρμοδίως, υποκαθιστώντας τους καθ ύλην αρμόδιους αυτοδιοικητικούς που ασχολούνται με την καλλιέργεια της κάνναβης…

Περισσότερα όμως για το θέμα αυτό και για όλα όσα έχουν προκύψει το τελευταίο 48ώρο στην αυριανή πρωινή ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” (ώρα 10-12) του ΡΑΔΙΟ AVENA 977,AVENA.GR και WEB του σταθμού με τον Στέλιο κουρνιάκο Τάσο Καμπάνη και καλεσμένο τον Χάρη Καφτεράνη.

Απάντηση