ΑΡΘΡΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Άρθρο Ηρακλή Ξενίδη πρώην προέδρου Αστυνομικών Ημαθίας:Κατηγορώ….!

Κατηγορώ την πολιτική εξουσία της χώρας,γιατί ως πολιτική συμμορία,καπηλεύτηκε την απόγνωση του Ελληνικού λαού,και με ψέμματα πήρε την εξουσία για να ολοκληρώσει τον αφανισμό της πατρίδας, με κάθε μέσο.

Κατηγορώ την πολιτική εξουσία,γιατί ξεπουλάει την ιστορία της πατρίδας,και προσβάλλει όλους όσους έχυσαν το αίμα τους γι αυτή την ιδέα.

Κατηγορώ την πολιτική εξουσία,γιατί με τις αυξήσεις φόρων τελών καυσίμων προϊόντων,σε συνδυασμό με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων,θέλει να δώσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων στα αφεντικά της,κι έτσι να εξαθλιώσει των Έλληνα,να δημιουργήσει υπογεννητικότητα, και με το φύτεμα αλλοεθνών, να εξαφανίσει το Ελληνικό στοιχείο,κ έτσι τα όρνια και τα κοράκια που υπηρετεί,να κατασπαράξουν  το πτώμα της πατρίδας μας.

Κατηγορώ την πολίτικη εξουσία της χώρας,γιατί αφήνει απροστάτευτα τα σύνορα στις ορέξεις ανύπαρκτων ιστορικά γειτόνων.

Κατηγορώ την πολιτική εξουσία γιατί αδυνατεί να προστατεύσει στο εσωτερικό τον Έλληνα πολίτη που γίνεται έρμαιο στους κάθε είδους κακοποιούς,ενώ αυτοί ασχολείται με γκέι πραιτ,και αποφυλακίσεις δολοφόνων τρομοκρατών.

Κατηγορώ την πολιτική εξουσία,γιατί είναι απούσα στην περίθαλψη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη,δημιουργώντας σωρεία ελλείψεων για να πηγαίνει ο ασθενής έξω πληρώνοντας χρήματα που μπορεί να μην έχει.Δίνει τον άρρωστο τροφή στις φαρμακευτικές εταιρίες,και στα νοσοκομεία οι ιατρικοί επισκέπτες είναι πιο πολλοί από γιατρούς και προσωπικό,ενώ ο υπουργός ασχολείται με ψευτονταϊλίκια,και διορισμούς φίλων σε θέσεις κλειδιά σε νοσοκομείο.

Κατηγορώ την δικαστική εξουσία,γιατί δεν ενεργοποίησε το σύνταγμα ώστε να σταματήσει το ξεπούλημα της χώρας,και την εξαθλίωση των πολιτών με παράνομες περικοπές και αντισυνταγματικές επιβουλές φόρων στα σπίτια μας.

Κατηγορώ την Δικαστική εξουσία γιατί δεν του κάθισε στο εδώλιο,όπως με πολύ μεγάλη ευκολία και αυστηρότητα,το κάνει στον απλό Έλληνα πολίτη που μοχθεί κάθε μετά να επιβιώσει,κι αυτοί που είναι διορισμένοι και πληρωμένοι από αυτόν και τον ιδρώτα του,για να τον βοηθήσουν,σωπαίνουν.

Κατηγορώ την εξουσία του τύπου και των καναλαρχών,γιατί ενώ γνωρίζουν,αποκρύπτουν πράγματα από το λαό,εξυπηρετώντας συμφέροντα ξένα προς το λειτούργημα τους αποσκοπώντας σε ίδια οφέλη.

Τέλος

Κατηγορώ όλους εμάς,  γιατί ενώ είμαστε η πραγματική εξουσία της πολύπαθης πατρίδας μας,αφήνουμε ένα τσούρμο ερπετών και απατεώνων,να μας προδίνουν ακόμη..

Απάντηση