ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γιώργος Ουρσουζίδης.Είμαι υπερήφανος που ψήφισα την συμφωνία.Μπορεί να υπήρξαν και πιέσεις.(video)

Μία Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 20/6 στο ΡΑΔΙΟ AVENA 977 AVENA.GE και WEB TV του σταθμού, ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Ουρσουζίδης Γιώργος.

Σε αυτή τη συνέντευξη απάντησε.

Αν νιώθει ήσυχος με την συνείδησή του ότι έπραξε το καλύτερο και αν βλέποντας στα μάτια τα παιδιά του θα νιώθει υπερήφανος για την υπογραφή του.

Εάν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο περισσότερος δυτικός τύπος συγχαίρει τον Πρωθυπουργό και μάλιστα κάποιοι του προτείνουν και για το βραβείο Νόμπελ συνδυάζοντας όμως την συμφωνία αυτή με την απομόνωση της Ρωσίας.

Εάν και εφόσον θεωρεί ότι η συμφωνία είναι Προς όφελος του ελληνικού λαού γιατί δεν την φέρνουν σε δημοψήφισμα για να υπάρχει και το μέγιστο της νομιμοποίησης εκτός και η αν δεν θεωρούν ικανό τον λαό να αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας τους και την καταψήφιση.

Ποιο το νόημα τις ομιλίες του μέσα στη Βουλή στα βουλγάρικα και τι ήθελε να δείξει με αυτό/

Εάν η κυβέρνηση δέχθηκε πιέσεις για να ψηφίσει την συμφωνία αυτήν.

Εάν προβληματίζει αυτόν και την κυβέρνηση η Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και το ότι ο πρωθυπουργός των Σκοπίων κατά τη διάρκεια της υπογραφής της συμφωνίας αναφερόμενος στον λαό του τους αποκαλούσε Μακεδόνες.

Γιατί σήμερα αυτούς που διαμαρτύρονται για τα μέτρα της κυβέρνησης τους αποκαλούν ακροδεξιούς και φασίστες ενώ παλαιότερα όταν ήταν στην αντιπολίτευση και ο κόσμος πετούσε μέχρι και γιαουρτάκια στους πολιτικούς που κυβερνούσαν τότε η δική τους στάση Ηταν να συμπαραστέκονται σε όλες αυτές τις πράξεις και ενέργειες.

Δείτε τι απάντησε.

Απάντηση