ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Κινηματογραφική ληστεία στα ΕΛΤΑ Αλεξάνδρειας.Απείλησαν δε ιδιοκτήτη και σερβιτόρο παρακείμενου καταστήματος ότι θα τους σκοτώσουν.(video-foto)

Κινηματογραφική ληστεία πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 3/4 στα ΕΛΤΑ Αλεξάνδρειας.

Ήταν 4:15 το πρωί όταν δύο αγροτικά οχήματα βρέθηκαν στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας μπροστά από τα ΕΛΤΑ και το ένα εξ αυτών παραβίασε σπάζοντας την είσοδο των γραφείων, μπήκε μέσα στον χώρο και με αλυσίδες ξήλωσαν το ένα από τα δύο χρηματοκιβώτια που υπήρχαν εκεί.Ευτυχώς πήραν το λάθος χρηματοκιβώτιο το οποίο είχε πολύ λίγα χρήματα, ενώ το άλλο πληροφορίες λένε ότι είχε.

Άμεσα έφτασαν Οι άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι ενημερώθηκαν για το συμβάν και πρόλαβαν τους ληστές την ώρα που προσπαθούσαν να απομακρυνθούν.Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι στο χωριό Λουδίας όπου εκεί οι ληστές χάθηκαν μέσα στα χωράφια. προανάκριση διενεργεί η ασφάλεια Αλεξάνδρειας.

Να σημειωθεί δε ότι εκείνη την ώρα υπήρχε κόσμος έξω που διασκέδαζε και μάλιστα λέγεται ότι σε ιδιοκτήτη και σερβιτόρο καταστήματος που βρίσκεται εκεί κοντά και οι οποίοι είχαν βγει για να δουν τι συμβαίνει τους απείλησαν να μπουν μέσα διότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον σκότωναν.

Συνεργεία ήδη ξεκίνησαν την αποκατάσταση των ζημιών.

Απάντηση