ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν μάσησε τα λόγια της η Νίκη Καρατζούλα. Καταδικάζω την βία,από όπου και αν προέρχεται.Ο Γ.Μπουτάρης πρέπει να ζητήσει Συγγνώμη.(video)

Δεν μάσησε τα λόγια της η Περιφερειακή Σύμβουλος Νίκη Καρατζούλα, η οποία δεν δίστασε κόντρα σχεδόν στο σύνολο των πολιτικών δηλώσεων συμπαράστασης στον Γιάννη Μπουτάρη για την Επίθεση που δέχτηκε, να πει ότι και η ίδια καταδικάζει την βία από όπου και αν προέρχεται και με όποια μορφή και αν έχει. Συμπληρώνοντας όμως ότι και ο ίδιος ο κ. Μπουτάρης πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις που έκανε και ενόχλησαν τους περισσότερους Έλληνες.

Την δήλωση αυτή έκανε η κ. Καρατζούλα το πρωί της Τετάρτης 23/5 στο ΡΑΔΙΟ AVENA 977 και AVENA.GR και στην ενημερωτική εκπομπή πρωινές ματιές Όπου ήταν καλεσμένη για να αναλύσει την θέση της για τον νέο νόμο για την αυτοδιοίκηση.

Ακόμη η κυρία Καρατζούλα απάντησε και στο ερώτημα εάν στις επόμενες εκλογές θα κατέβει ως υποψήφια Βουλευτής η θα συνεχίσει και πάλι στην Περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Η απάντησή της ήταν ότι είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και από όποιο Μετερίζι και αν της ζητηθεί για να προσφέρει δεν θα το αρνηθεί

Όσον αφορά δε για τον ”Κλεισθένη” είπε ότι η κυβέρνηση θέλει να εφαρμόσει αυτό το νόμο για να αποκτήσει 1-2 αξιωματούχους στην τοπική αυτοδιοίκηση και ότι η δική της προσωπική εμπειρία τις έχει δείξει ότι συνεργασίες δεν της επιβάλεις. Προκύπτουν.

 

 

Απάντηση