ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Ευχαριστήριο του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξάνδρειας για την ετήσια άσκηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αλεξάνδρειας.

Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 το πρωί στο χώρο του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε η ετήσια άσκηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αλεξάνδρειας.

Το σενάριο προέβλεπε την ασφαλή έξοδο των ωφελούμενων και των μαθητών από το κτήριο, έπειτα από τη σήμανση του συναγερμού πυρκαγιάς. Η πυροσβεστική υπηρεσία Αλεξάνδρειας, έπειτα από τηλεφωνική κλήση που δέχτηκε, κατέφτασε άμεσα με δύο πυροσβεστικά οχήματα και άνδρες κατάλληλα εξοπλισμένους για πυρόσβεση. Το σενάριο προέβλεπε και την ασφαλή μεταφορά «θύματος» με φορείο.

Οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξάνδρειας, ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις της άσκησης καθώς βγήκαν πολύ γρήγορα από το κτήριο και συγκεντρώθηκαν στον προβλεπόμενο σημείο χωρίς πανικό.

Ήταν μια πολύ διαφορετική, αλλά χρήσιμη άσκηση για όλους καθώς μάθαμε να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και να αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία τέτοιες απρόβλεπτες καταστάσεις.

 

Με εκτίμηση

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

Απάντηση