ΑΓΡΟΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κώστας Καραντινινής.Καθηγητής σε γεωργικό πανεπιστήμιο στην Σουηδία.Η Ελληνική Γεωργία έχει μέλλον και προοπτική εφόσον….(video)

Καραντινινης Κωστας

Καραντινινης Κωστας

Για την 6η ετήσια Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί Το Σάββατο 31 Μαρτίου στα Τρίκαλα με θέμα την Γεωργία, την αγροδιατροφή, την Περιφερειακή ανάπτυξη και την Αγροτική πολιτική, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 27/3 στο ράδιο AVENA 977 και AVENA.GR ο καθηγητής σε αγροτικό πανεπιστήμιο της Σουηδίας Κώστας Καραντινινής.

Αυτό που επισήμανε και ήταν ως κεντρικό συμπέρασμα από την συνέντευξη αυτή είναι ότι η ελληνική Γεωργία έχει και μέλλον και προοπτική αν και εφόσον κάποια πράγματα γίνουν όπως πρέπει,είπε.

Η Ελλάδα πρώτον η παραγωγή της είναι σχετικά μικρή λόγω της έκτασης των καλλιεργειών και δεύτερον κάθε χρόνο την επισκέπτονται πάνω από 25 εκατομμύρια τουρίστες και μόνο αυτό τα δύο εάν θα αξιοποιήσει το μέλλον θα είναι ευοίωνο και ελπιδοφόρο.

Για την Ημερίδα αυτή στην οποία θα συμμετέχουν πολλοί εκπρόσωποι φορέων, ο καθηγητής Κάλεσε όλους να παρευρεθούν για να ακούσουν αυτά που λεχθούν εκεί μέσα,αλλά και να ρωτήσουν όλους αυτούς για να λύσουνε  τις οποίες απορίες τους.

Απάντηση