ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πλήρης η αδιαφορία του Δήμου Αλεξάνδρεια για την επίλυση προβλημάτων.Ακόμη και για τα μικρότερα…

Πριν λίγες ημέρες αναγνώστες και ακροατές του AVENA 977 και AVENA.GR μας παραπονέθηκε γιατί δεν κάναμε καμία αναφορά στα σπασμένα πλακάκια που είναι τοποθετημένα στα πεζοδρόμια της Αλεξάνδρειας και τα οποία εκτός της αισθητικής είναι και επικίνδυνα για τους διερχόμενους πεζούς,ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους και στις γυναίκες.

Φυσικά το θέμα μας είχε απασχολήσει και παλαιότερα και το είχαμε δημοσιοποιήσει και πάλι,αλλά ‘’φωνή βοώντος εν τη ερήμου’’ανταπόκριση δεν υπήρξε και όπως ήταν φυσικό ο χρόνος μεγέθυνε το πρόβλημα.

Βέβαια  σε καιρούς που τα οικονομικά της χώρας,αλλά και των Δήμων που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή και συντήρηση αυτών,θα το καταλαβαίναμε απόλυτα αν δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στην κατασκευή.

Αλλά όταν ένα έργο που χρυσοπληρώθηκε,έχει μόλις 5-6 χρόνια παραδοθεί και υπάρχουν τέτοια μικροπροβλήματα όπως αυτό στα πεζοδρόμια της Αλεξάνδρειας,δεν μπορείς να βρεις όσο και αν θέλεις μια δικαιολογία,παρά μόνο να καταλογίσεις αδιαφορία και οχαδερφισμό.

”Εκτός και εάν βέβαια οι της διοίκησης του Δήμου ήταν αποσχολημένοι με το που και πως θα μεταφέρουν τις 23500 κυβικά χώμα που κατήγγειλε στο Δημοτικό συμβούλιο.αλλά και στο  ΡΑΔΙΟ AVENA 977 και AVENA.GR το πρωί της Τετάρτης 7/3 ο Δημοτικός Σύμβουλος Κίμων Παράσχου η’ ετοιμάζουν την διαδικασία δημοπράτησης με απευθείας ανάθεση την καταπολέμηση των κουνουπιών όπως κάνανε και πέρυσι και προκάλεσε την παρέμβαση της δικαιοσύνης.”

 

Απάντηση