ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην Αλεξάνδρεια έκοψε την πίτα η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας.Δείτε ποίοι μίλησαν και ποίους χαιρέτησε ο Α.Τζιτζικώστας.

Στην Αλεξάνδρεια και στο καφέ Τροκαντερό το βράδυ της Πέμπτης 15/2 η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο τζιτζικώστα του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη,του βουλευτή Απόστολου Βεσυρόπουλου,των πρώην βουλευτών Μιχάλη Χαλκίδη,    Λάζαρου Τσαβδαρίδη, πρώην προέδρων της ΟΝΝΕΔ, πολλών φίλων και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αλεξάνδρειας και μέλος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας Σταύρος Ευαγγελόπουλος ο όποιος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις δράσεις της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας και ότι στην Αλεξάνδρεια είχε να γίνει παρόμοια εκδήλωση πολλά χρόνια.

Αμέσως μετά χαιρετισμό απεύθυναν ο Βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, που αναφέρθηκε στην ανικανότητα της κυβέρνησης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

Στην συνέχεια ο οικοδεσπότης της βραδιάς Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης αφού εξήγησε τους λόγους της επιλογής της κοπής της πίτας στην Αλεξάνδρεια, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και τους προέτρεψε  να ακολουθήσουν το παράδειγμα της ΟΝΝΕΔ που είναι ένα βήμα μπροστά στους αγώνες για να έρθει η ΝΔ στην εξουσία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει Πρωθυπουργός.

Στην συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και ιδιαίτερα στα εθνικά,με ιδιαίτερη αναφορά στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης,για τον οποίο όπως είπε θα αγωνιστεί και ο ίδιος για να τον αλλάξουν.

Απάντηση