ΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χρήστος Αλευράς:Ο Δήμος δίνει την αίσθηση του”Μπατάκη.”Ρατσιστική ενέργεια η μη παραχώρηση του γηπέδου στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας(video)

Δεν θα ήθελα στην τελική ονομασία των Σκοπίων να περιέχεται το όνομα Μακεδονία. Δυστυχώς όμως αυτός ο όρος, αυτό το όνομα υπάρχει και μόνο που το αναγνωρίσαμε ως πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας .

Έτσι λοιπόν η θέση μου είναι ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό Μακεδονία και να εκλείψουν Από οπουδήποτε οι αλυτρωτικές τους διαθέσεις, είπε ο Χρήστος Αλευράς δημοτικός σύμβουλος του δήμου της Αλεξάνδρειας αρχηγός της παράταξης Λαϊκής Συσπείρωσης,στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” την Πέμπτη 18/1.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων.

Στο σοβαρό θέμα των σκουπιδιών,αποκομιδής και της μεταφόρτωσις τους, που λόγω των χαλασμένων αυτοκινήτων είναι ελλιπής και στο ερώτημα του Στέλιου Κουρνιάκου γιατί συμβαίνει αυτό;Η απάντηση του κ.Αλευρά ήταν ότι ο Δήμος δίνει την αίσθηση ”Μπατακιού’‘,αφού για να πάρει κανείς προμηθευτής τα χρήματά του πρέπει να προσφύγει στην δικαιοσύνη.

Σε εκείνο το σημείο είχαμε μία τηλεφωνική παρέμβαση από τον Ρούλη Καραλιόπουλο όποιος κατήγγειλε ότι στον Δήμο λειτουργούν παράνομα πάρα πολλές χωματερές και μία από αυτές είναι στο χωριό του δημάρχου.(Καλοχώρι) Μάλιστα  Ο Ρούλης είπε ότι εάν αυτό το πρόβλημα δεν λυθεί μέχρι στις 18 Φεβρουαρίου θα προσφύγει ο ίδιος με καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπου οι ποινές από τέτοιες παραβάσεις είναι πάρα πάρα πολύ αυστηρές. Προσκάλεσε δε τον Χρήστο Αλευρά να πάει εκεί και να το δει ο ίδιος.

Ακόμη στο πρόβλημα των κουνουπιών και την απευθείας ανάθεση που όπως είπε έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ιδιαίτερη αναφορά όμως έγινε στην άρνηση του Δήμου να παραχωρήσει το γήπεδο του Λιανοβεργίου στην ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας λέγοντας ότι αυτό είναι απαράδεκτο και επικίνδυνο να εκληφθεί ως ”ρατσιστική ενέργεια”

Για καθαριότητα,κουνούπια και καταγγελία Ρούλη Καραλιόπουλου

Καταγγελία για ρατσισμό.

Θέση για Μακεδονικό

Απάντηση