ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μετά από 5 ημέρες θυμήθηκε να απαντήσει ο Δήμαρχος Π.Γκυρίνης στον Μ.Χαλκίδη

ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Μετά από 5 ημέρες θυμήθηκε να απαντήσει ο Δήμαρχος Π.Γκυρίνης στον Μ.Χαλκίδη,στα όσα του καταλόγισε στην συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ και εξέφρασε την επιθυμία του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

Δεν θα σταθώ στο περιεχόμενο αυτών που γράφει ως απάντηση,αλλά στον χρόνο που χρειάστηκε για να πάρει την απόφαση να απαντήσει και γι αυτό ένα μόνο θα πω.

Τουλάχιστον τα αντανακλαστικά του δεν είναι άμεσα,διότι σε τέτοιες περιπτώσεις η’ απαντάς άμεσα η’ καθόλου.

Δεν θα του υποδείξουμε εμείς τι να κάνει,αλλά η πάγια τακτική αυτών των ζητημάτων αυτό επιτάσσει. Εκτός και αν αυτός θέλει να τα αλλάξει.

Διαβάστε την απάντησή του.

Με αφορμή τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Μιχάλης Χαλκίδης και την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές Εκλογές του 2019, έχω να δηλώσω τα εξής:

Κατ’ αρχάς, τον καλωσορίζω στο στίβο της Αυτοδιοίκησης, τον οποίο υπηρέτησε και ο ίδιος πριν 17 χρόνια. Εύχομαι να συμβάλλει θετικά στο δημόσιο διάλογο με εποικοδομητικές προτάσεις και δίκαιη κριτική και να μην αρκεστεί σε κενές υποσχέσεις και εντυπώσεις, οι οποίες τόσο πολύ έβλαψαν τον τόπο μας.

Όσον αναφορά τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του προσώπου του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, τους οποίους ανακάλυψε ο κ. Χαλκίδης το τελευταίο εξάμηνο (γιατί άραγε;), δεν αξίζουν σχολιασμού.

Η διοίκηση του Δήμου και ο ίδιος προσωπικά ως Δήμαρχος, θα επικεντρώσουμε όλες τις προσπάθειές μας στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που απασχολούν τους συνδημότες μας στην πόλη της Αλεξάνδρειας και όλα τα χωριά.

 

Προβλήματα που χρονίζουν εδώ και δεκαετίες.

 

Αυτή είναι η σύγχρονη πολιτική αντίληψη που πρέπει να διακρίνει τους τοπικούς άρχοντες. Μια πολιτική που να επιλύει προβλήματα, δίπλα στον πολίτη και μακριά από λαϊκισμούς.

 

Παναγιώτης Γκυρίνης

 

 

Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Απάντηση