ΗΜΑΘΙΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο ιδιοκτήτης του super market “ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ” Απαντά:Πως βρέθηκε στο χώρο τον τροφίμων.Η ενασχόλησή του με τα κοινά.Πως κρίνει την σημερινή Δημοτική αρχή (video)

O Αποστόλης Εξαρχόπουλος, ιδιοκτήτης του super market ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ μίλησε στο avena fm 97,7 και στην σελίδα avena.gr.

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην Δέσποινα Καρέκλα, αποκάλυψε.

Τους λόγους που τον οδήγησαν,να μεταπηδήσει από την εμπορία ποτών και αναψυκτικών που δραστηριοποιούταν, διατηρώντας κάβα ποτών,στην δημιουργία μιας οικογενειακής επιχείρηση στον κλάδο των τροφίμων,γνωρίζοντας πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος,μιας και στην Αλεξάνδρεια υπήρχαν Μάρκετ μεγάλων αλυσίδων.

Επίσης, μίλησε για τα οικονομικά παιχνίδια που παίζονται με μεγάλες αλυσίδες super market , οι οποίες χρεοκοπούν αλλά παρόλα αυτά οι ιδιοκτήτες τους ζουν πλουσιοπάροχα.

Στην “ανοργανωσιά” των παραγωγών χρεώνει την αύξηση στις τιμές των προϊόντων στα ράφια,ενώ οι ίδιοι πληρώνονται λιγότερο.

Ακόμη παραδέχθηκε ότι πράγματι πολλά προϊόντα της ίδιας φίρμας πωλούνται ακριβότερα στην Ελλάδα από ότι στο εξωτερικό.

Δεν σκέφτεται σε αυτό το χρονικό σημείο για επέκταση της επιχείρησης και δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την στήριξη των Αλεξανδρεινών.

 

Κλείνοντας μίλησε για την παρουσία του στα πολιτικά δρώμενα το 2002 ως πρόεδρος  της ΕΔΑΝΑΛ και δημοτικός σύμβουλος με το ανεξάρτητο ψηφοδέλτια του Μπάμπη  Γκιόνογλου,θεωρώντας ότι η πρώτη τετραετία ήταν απόλυτα πετυχημένη,όχι όμως και η δεύτερη.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ο ίδιος ξανά με τα κοινά.

Και τέλος στο ερώτημα ”Αν η σημερινή Δημοτική αρχή εκπληρώνει τις προσδοκίες των πολιτών”απαντά.

Η πόλη και ο Δήμος στην καθημερινότητα υστερεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Περισσότερα στο video

 

Απάντηση