ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Τραγικά απογοητευτικός ο Καρράς – Άριστος οργανωτικά ο Σύλλογος Πατρίδας

Πάνω από 5000 κόσμου συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (26/7) για τη συναυλία του Βασίλη Καρρά, στο γήπεδο της Πατρίδας Βέροιας.
Δυστυχώς, οι προσδοκίες όλων διαψεύστηκαν. Αγενής με τον κόσμο, αδιάφορος ερμηνευτικά και απαξιωτικός, ο Βασίλης Καρράς τραγούδησε γύρω στη μία ώρα και η συναυλία του θα μείνει στην ιστορία ως η συναυλία με την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου όλων των εποχών, αλλά ταυτόχρονα η πιο απογοητευτική εμφάνιση.

 

Από την… ξεπέτα του Καρρά απογοητεύτηκε τόσο πολύ ο κόσμος που, αν και τραγούδησε μόλις μία ώρα, πάρα πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να φεύγουν την ώρα που τραγουδούσε. Ευτυχώς, οι δύο τραγουδιστές που τον πλαισίωσαν ήταν εξαιρετικοί και αυτοί κράτησαν το κέφι ψηλά, όπως και το ποντιακό σχήμα που ακολούθησε.

 

Αν και δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση, θεωρούμε ότι πιο απογοητευμένοι από όλους είναι οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας, που πραγματικά ξεπέρασαν τον εαυτό τους και οργανωτικά ήταν ΑΨΟΓΟΙ. Σε όλα τους. Δυστυχώς, ο… Κεσογλίδης τους φέρθηκε και αυτούς σαν… επαρχιωτάκια.

http://www.inveria.gr/

Απάντηση