ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απρεπής στάση Δήμου Βέροιας απέναντι σε επιχειρηματία της πόλης.

ην Δευτέρα συζητείται για άλλη μία φορά το θέμα της δωρεάν προβολής ταινιών από τον Δήμο Βέροιας στην πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Δικαίως αντιδρά στην προοπτική αυτή η ιδιοκτήτρια κινηματογράφου(και θερινού)Ιφιγένεια Βλαχογιάννη.
 Η Σολομώντεια λύση είναι απλή και προφανής.Ο Δήμος να ζητήσει σε προνομιακή τιμή ικανό αριθμό εισιτηρίων από την επιχειρηματία (μια βάση διαλόγου θα ήταν 2000 εισιτήρια με 2 ευρώ έκαστο) τα οποία θα διέθετε σε αναξιοπαθούντες οικονομικά συμπολίτες μας με την επίδειξη του εκκαθαριστικού προηγούμενης περιόδου.

Έτσι, ο μεν Δήμος θα αποδείκνυε εμπράκτως το ενδιαφέρον του να κρατήσει εντός του πολιτιστικού γίγνεσθαι τους οικονομικά αδύναμους, η επιχειρηματίας θα συνεισέφερε στην πόλη, χωρίς να κλονιστεί η επιχειρηματική δράση και βέβαια θα είχαμε αποφύγει το γελοίο θέαμα της προηγούμενης χρονιάς μεγαλογιατροί που μας ζάλισαν με τα ταξίδια στο εξωτερικό (πληρωμένα προφανώς από φαρμακευτικές εταιρείες) να απλώνονται κάθε βράδυ στις πρώτες θέσεις παρακολουθώντας δωρεάν ταινίες, προκαλώντας μας με τη στάση τους.

Είναι απλό , δίκαιο προς την επιχειρηματικότητα που είναι σε όλους γνωστό ότι περνά δύσκολες ώρες και βάζει στο περιθώριο τους γνωστούς γελοίους νεόπλουτους που πουλάν τα καρφιά και από φέρετρα για ένα ευρώ.

http://prasino-mili.blogspot.gr/

Απάντηση