ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Για πρόσληψη προσωπικού και τη χυμοποίηση ροδακίνων,έκτακτα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, σε έκτακτη συνεδρίαση, που θα γίνει σήμερα Δευτέρα 17-7-2017 και ώρα 14:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

ΘΕΜΑ
1ο :
Διαπίστωση για τη συνδρομή των προϋποθέσεων κατάρτισης νέων συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στην ανταποδοτική υπηρεσία καθαριότητας.
ΘΕΜΑ
2ο :
Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 387/2017 απόφασης του Δ.Σ., περί διαπίστωσης υπέρ της αναγκαιότητας πρόσληψης εποχιακού προσωπικού για την αντιμετώπιση πρόσκαιρων αναγκών έτους 2017 των ανταποδοτικών υπηρεσιών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού.
ΘΕΜΑ
3ο :
Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 87/2017 απόφασης του Δ.Σ., περί έγκρισης υποβολής αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα
ΘΕΜΑ
4ο :
Έγκριση ή μη α) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ.Βέροιας, Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης, Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης και Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών-Ομάδων Παραγωγών β) ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παρακολούθησης και γ) εξουσιοδότησης του Δημάρχου για υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης
Το κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στο ότι ο Δ.Βέροιας πρέπει να προχωρήσει άμεσα στις διαδικασίες: α) για την πρόσληψη προσωπικού στην ανταποδοτική υπηρεσία καθαριότητας για λόγους δημόσιας υγείας και β) για τη χυμοποίηση αποσυρόμενων ποσοτήτων ροδακίνων.

 

Απάντηση