ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης αντίθετος με την υποβάθμισης του τοπικού υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Νάουσας

Την προσωπική του αντίθεση αλλά και του συνόλου της τοπικής κοινωνίας σε οποιαδήποτε σκέψη ή προσπάθεια υποβάθμισης του τοπικού υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Νάουσας εκφράζει ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης με επιστολή του προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τον Υφυπουργό κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο. Ο Δήμαρχος αντιθέτως ζητά τη διατήρηση αν όχι την ενίσχυση του Υποκαταστήματος στην πολύπαθη και χτυπημένη από την αποβιομηχάνιση πόλης της Νάουσας.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Δημάρχου έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Λόγω της μεγάλης αναστάτωσης που προκλήθηκε στις τάξεις του τοπικού υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Νάουσας σχετικά με το νέο οργανόγραμμα το οποίο εμφανίζει το υποκατάστημα της Νάουσας να υποβαθμίζεται, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα σχετικά με τις προθέσεις σας για τη λειτουργία του.

Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε πως σύσσωμη η τοπική κοινωνία στέκεται αντίθετη σε οποιαδήποτε σκέψη ή προσπάθεια υποβάθμισης του τοπικού υποκαταστήματος.

Ευελπιστώ πως θα κατανοήσετε την ανάγκη στήριξης των ασφαλισμένων της πολύπαθης και χτυπημένης από την αποβιομηχάνιση πόλης της Νάουσας διατηρώντας και ενισχύοντας ή δυνατόν το τοπικό μας υποκατάστημα.

Παρακαλούμε για την άμεση απάντησή σας.»

Απάντηση