ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ένταση με τους εργαζόμενους όταν απορριμματοφόρο του Δήμου Αλεξάνδρειας προσπάθησε να φορτώσει σκουπίδια. Καταγγέλλουν απειλές

Ένταση προκλήθηκε νωρίς το πρωί (6+30) όταν απορριμματοφόρο του Δήμου Αλεξάνδρειας προσπάθησε να φορτώσει σκουπίδια μπροστά από το Ταχυδρομείο.

Εκεί λοιπόν βρέθηκαν οι απολυμένοι συμβασιούχοι της καθαριότητας και δεν επέτρεψαν την διέλευση του οχήματος.Καλέστηκε η Αστυνομία η οποία ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι δεν επιτρέπεται η παρακώλυση της συγκοινωνίας και οι εργαζόμενοι επέτρεψαν,μεν στο όχημα την διέλευση δεν του επέτρεψαν όμως να φορτώσει.

Παρών στο επεισόδιο ήταν και ο Αντιδήμαρχος Μπάμπης Βουλγαράκης,ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει στους εργαζόμενους,να επιτρέψουν να γίνει η αποκομιδή,όπως λέει και η ΠΟΕ ΟΤΑ,δηλαδή από κάποιους συγκεκριμένους χώρους.

Οι εργαζόμενοι όμως αρνήθηκαν,ζητώντας να γίνει ανάκληση της απόλυσής τους από τον Δήμαρχο και διαβεβαίωσαν τον Αντιδήμαρχο ότι αν γίνει κάτι τέτοιο οι ίδιοι θα ανέβουν στα οχήματα και θα κάνουν την αποκομιδή.

Ακόμη οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν ότι ο οδηγός του απορριμματοφόρου δέχθηκε απειλές από τον Διευθυντή καθαριότητας ότι αν αρνηθεί θα περάσει από ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

Μετά από αυτό το το όχημα του Δήμου αποχώρησε και κατευθύνθηκε στον χώρο του αμαξοστασίου.

 

DSC_00761 DSC_00831

 

Απάντηση