ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Η επιθεώρηση εργασίας στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 μετά από καταγγελία.Άνθρακας ο θησαυρός για τον καταγγέλλων

Μια έκπληξη μας περίμενε σήμερα το μεσημέρι Τρίτη και 13 όταν και ενώ βρισκόμασταν στα γραφεία της ΚΕΔΑ για να παρακολουθήσουμε την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  μαζί με τον Τάσο Ντομουχτσή από το alexandreia-gidas.gr.Δεχθήκαμε λοιπόν ένα τηλεφώνημα από την επιθεώρηση εργασίας όπου τρεις κυρίες υπάλληλοι της υπηρεσίας ζητούσαν από εμάς άμεση συνάντηση για να μας ελέγξουν, ως προς, πόσο προσωπικό απασχολεί το ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και γιατί δεν το έχουμε δηλωμένο.

Βέβαια η έκπληξη για εμάς δεν ήταν και τόσο μεγάλη μιας και πριν 4 χρόνια εκεί που κάναμε εκπομπή Σάββατο ημέρα, μαζί με τον Χάρη Καφτεράνη ήρθαν μετά από καταγγελία υπάλληλοι του ΣΔΟΕ για να κάνουν έλεγχο αυτή την ”Μεγάλη κερδοφόρα επιχείρηση που τόσα κερδίζει και δεν αποδίδει μέρος των κερδών της στο Ελληνικό Δημόσιο”.

βέβαια οι ευγενέστατοι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ αμέσως κατάλαβαν για το τι πρόκειται και ότι η καταγγελία έγινε γιατί το Ραδιόφωνο επιτελούσε δημοσιογραφικά τον ρόλο του και κάποιους ενοχλούσε.Αφού έκαναν τον έλεγχο αποχώρησαν.

Έτσι λοιπόν και σήμερα αφού μετά από δική μας επιμονή πήγαμε τις κυρίες από την επιθεώρηση στον χώρο του Ραδιοφώνου και αφού οι ίδιες με τα μάτια τους είδαν τι υπάρχει και ότι αυτό το μέσο το προσωπικό που διαθέτει είναι η αγάπη,το μεράκι και το πάθος της δημοσιογραφικής προσφοράς,μετά τον έλεγχο αφού μας ευχαρίστησαν μας ευχήθηκαν καλή συνέχεια και αποχώρησαν.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε σε αυτόν η’ αυτήν που έκανε την καταγγελία,αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Το Ραδιόφωνο δεν έχει προσωπικό και αυτοί που είναι εδώ και βοηθούν,είτε τεχνικά,είτε δημοσιογραφικά,το κάνουν από μεράκι και αγάπη και τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου και εύχομαι ο θεός να μου δώσει την ευκαιρία να τους το ανταποδώσω κάποια ημέρα.

Κάποιοι επιλέγουν για να κτυπήσουν κάποιον με αυτό τον τρόπο.Δεν θα πούμε τίποτε γι αυτούς Απλά μόνο ότι δεν τους  κρατούμε καμία απολύτως,μα καμία κακία γι αυτήν τους την πράξη και ενέργεια.

Βέβαια αφού κάποιοι επιλέγουν τέτοιους τρόπους για να μας φιμώσουν σημαίνει ότι μάλλον κάνουμε καλά την δουλειά μας και προσπαθούν να την σταματήσουν.

Εμείς ελπίζουμε ότι δεν θα τους το επιτρέψουμε.

Απάντηση