ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Εποικοδομητική συνάντηση με την δημοσιογράφο, δημιουργό του www.ka-bussiness.gr Ραλλιώ Λεπίδου

Μια πολύ όμορφη και εποικοδομητική συνάντηση με την δημοσιογράφο, δημιουργό του www.ka-bussiness.gr που είναι ιντερνετικός πολυχώρος ενημέρωσης για την καινοτομία και την ανάπτυξη και ανταποκρίτρια του STAR CHANNEL στη βόρεια Ελλάδα κ. Ραλλιώ Λεπίδου είχε ο δημοσιογράφος του AVENA FM 97,7 Tάσος Καμπάνης μετά από την τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε η ίδια στην εκπομπή του ¨Πρωινές ματιές¨ το πρωί της Πέμπτης.

Η συνάντηση έγινε στο ΚΤΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ και στην ίδια παρέα βρέθηκαν και οι κύριοι Θωμάς Ζαφειριάδης Διαχειριστής της εταιρείας ESTIA LAB I.K.E. με αντικείμενο την παροχή συμβουλών στον αγροδιατροφικό τομέα με έμφαση στην έρευνα και την καινοτομία και Βάσίλης Καϊλιάνης Υπεύθυνος Ποιότητας της ίδιας εταιρείας.

Όπως μάθαμε, κύριο θέμα συζήτησης ήταν αυτό για το οποίο έδωσε συνέντευξη η κ. Λεπίδου στον AVENA 97,7 λίγη ώρα πρίν, το 12ο ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑ που θα λάβει χώρα το Σάββατο 10 Ιουνίου στον πολυχώρο ¨Εκκοκκιστήριο Ιδεών¨ στην οδό Θεσσαλονίκης 67, στη Βέροια και ώρα 10.00 – 17.00. Η εκδήλωση αυτή, που οργανώνεται από το www.ka-business.gr και την ίδια, θα έχει ελεύθερη είσοδο για όλους, ενώ μέσα στους υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι και οι τρεις  Δήμοι της Ημαθίας.

Τέλος σε ερώτηση που της κάναμε για την πόλη μας, η κ. Λεπίδου μας είπε ότι της άρεσε πάρα πολύ η Αλεξάνδρεια και ότι σύντομα θα την επισκεφτεί ξανά.
Χαρά μας!!!

Απάντηση