OIKONOMIKAΑΓΡΟΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ζαφειριάδης Θωμάς.Σύμβουλος Επιχειρήσεων Αγροδιατροφικού Τομέα :Κάντε την δική σας επιχείρηση με αγροτικά προϊόντα μέσω χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ (video)

Τον διαχειριστής της Εταιρείας ESTIA LAB IKE-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Αγροδιατροφικού Τομέα Ζαφειριάδη Θωμά φιλοξένησε το πρωί της Τρίτης 23/5 και θα φιλοξενεί κάθε εβδομάδα. η εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7.

Θέμα της εκπομπής και των εκπομπών που θα ακολουθήσουν,η ενημέρωση όλων για το  Νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ” στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Να σημειώσουμε δε ότι το πρόγραμμα αυτό δεν αφορά μόνο τους αγρότες.

Στην πρώτη ενημέρωση λοιπόν ο Ζαφειριάδης Θωμάς είπε.

Οι αιτήσεις για το νέο ΠΑΑ ξεκίνησαν στις 16/05/2017 και αφορούν την ίδρυση και λειτουργία μικρομεσαίων επιχειρήσεων και οικοτεχνιών στον τομέα της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, αφορούν δε το Υπομέτρο 4.2.1. του Μέτρου 4.2. Το συγκεκριμένο Υπομέτρο χρηματοδοτεί από Εθνικούς και Κοινοτικούς Πόρους άτομα που δεν είναι κατ’ επάγγελμα αγρότες για την ίδρυση επιχειρήσεων μεταποίησης. Οι δαπάνες που καλύπτονται από το Πρόγραμμα αφορούν την κατασκευή χώρων, την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού, τις δαπάνες συμβούλου για την εγκατάσταση Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας (HACCP, ISO 22000, IFS, BRC, GLOBAL GAP) και την προώθηση και διαφήμιση των παραγόμενων προϊόντων.

 

Απάντηση