ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Κατάθεση δίνουν αυτή την στιγμή στην Ασφάλεια της Αλεξάνδρειας,το ζευγάρι των Γερμανών τουριστών,.που στο όχημά τους βρέθηκε μια βόμβα

Κατάθεση δίνουν αυτή την στιγμή στην Ασφάλεια της Αλεξάνδρειας,το ζευγάρι των Γερμανών τουριστών που το πρωί της Πέμπτης 11/5 πηγαίνοντας να αλλάξουν το λάστιχο του αυτοκινήτου τους που είχε σκάσει, (το όχημα βρισκόταν κοντά στα ΣΕΑ Πλατάνου,με κατεύθυνση προς Βέροια) διαπίστωσαν ότι στο αυτοκίνητό τους είχε τοποθετηθεί μια βόμβα.

Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία με τους πυροτεχνουργούς από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης αφαίρεσαν την βόμβα από το όχημα (τροχόσπιτο) και την μετέφεραν στα εργαστήρια για να διερευνηθεί η συνδεσμολογία της και να απενεργοποιηθεί.

Βέβαια απορία προκαλεί στους Αστυνομικούς στο πως,γιατί και με ποίο σκοπό τοποθετήθηκε η βόμβα αυτή, στο συγκεκριμένο όχημα και όλα τα σενάρια εξετάζονται από τους αρμοδίους Αστυνομικούς που επιλαμβάνονται της υπόθεσης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι σε βάρος τους και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή αφού τελειώσει η κατάθεσή τους να φύγουν για τον προορισμό τους.

Απάντηση