ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μιχάλης Χαλκίδης:Δεν έκλεισε ο πολιτικός μου κύκλος.Ανοικτό το ενδεχόμενο για τον Δήμο Αλεξάνδρειας

Δεν έκλεισε ο πολιτικός μου κύκλος δηλώνει ο Μιχάλης Χαλκίδης σε ιδιωτική συζήτηση παρουσία όμως δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής 3/3 βρέθηκαν τυχαία στο γραφείο του νέου Αντιδημάρχου  Αλεξάνδρειας Μπάμπη Βουλγαράκη, ο πρώην Δήμαρχος  Μπάμπης Γκιόνογλου,ο πρώην Αντινομάρχης και κουμπάρος του νυν Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη,Γιάννης Γκιουρτζής,ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης  Χαλκίδης και ο δημοσιογράφος του AVENA 97,7 Τάσος  Καμπάνης.

Εκεί λοιπόν που ο Μπάμπης Γκιόνογλου, αναφερόμενος στην πετυχημένη πολιτική διαδρομή του Βουλευτή,είπε ότι έκλεισε γρήγορα,ενώ θα μπορούσε να έχει και συνέχεια με υπουργική θέση,τον διέκοψε ο Μιχάλης Χαλκίδης λέγοντας ότι ποτέ δεν είπε ότι ο πολιτικός του κύκλος έκλεισε και ότι είναι 62 ετών αφήνοντας ανοικτά  όλα τα ενδεχόμενα επιστροφής του στα κοινά.

Βέβαια λοιπόν αυτή η δήλωση βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό  και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η επιστροφή αν γίνει θα γίνει για την τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα για τον Δήμο αν αλλάξει ο εκλογικός νόμος και ο Δήμαρχος  ψηφίζεται ξεχωριστά από τους συμβούλους.

Έτσι λοιπόν ένα ακόμη πρόβλημα προστίθεται  στην διοίκηση του Δήμου και στον Δήμαρχο ειδικά.

Γιατί και στον ίδιο πολιτικό χώρο βρίσκονται και σίγουρα  την αναγνωρισιμότητα του  Μιχάλη Χαλκίδη κανείς δεν αμφισβητεί.

 

 

Απάντηση