ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας διοργανώνει μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στα 90 χρόνια ζωής του συλλόγου

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας διοργανώνει μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στα 90 χρόνια ζωής του συλλόγου και στην Παράδοση της Νάουσας, με τίτλο «Χέρι με Χέρι». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Παρουσιάζει ο ηθοποιός Λάζος Τερζάς και συμμετέχουν το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας, ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «ΑΡΑΠΙΤΣΑ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΠΥΡΣΟΣ», ο Όμιλος Αρκοχωρίου «ΑΡΚΤΟΣ», η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, το Τμήμα Πανελληνίων Χορών Ε.Λ. Νάουσας και το Τμήμα Ποντιακών Χορών Ε.Λ. Νάουσας. Στη μουσική θα είναι η ορχήστρα του Βαγγέλη Ψαθά και ο Γιάννης Χωραφαΐδης. Η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

Οικ. Ενίσχυση 2,5 € (Τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό)
Κάρτες εισόδου διατίθενται στα γραφεία της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας και στο κατάστημα Αέναη γη, Δημαρχίας 6.
Επίσης, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 12:30 μ.μ., στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Ποντιακό Γλέντι. Πολύ κέφι, τραγούδι και χορός με τους Βίκυ Παπαδοπούλου (Τραγούδι), Άρη Μιχαηλίδη (Λύρα), Γιάννη Χωραφαΐδη (Λύρα), Λευτέρη Παπαδόπουλο (Τραγούδι) και Κυριάκο Ξυνόπουλο (Νταούλι). Είσοδος Ελεύθερη.

Απάντηση