ΗΜΑΘΙΑΠΑΙΔΕΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διονύσης Διαμαντόπουλος στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7:Όπου φοιτούν προσφυγόπουλα δεν έχουν παρατηρηθεί. Ούτε κλοπές.ούτε ζημίες ούτε επεισόδια.(video)

Ήταν μια δύσκολη περίοδος,εξαιρώ τα εύλογα ερωτήματα που αφορούσαν την υγεία των παιδιών και ήταν λίγες οι φωνές που αμαύρωσαν την εικόνα της Αλεξάνδρειας.

Είπε ο Προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος,μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 το πρωί της Πέμπτης 2/2 στην ενημερωτική εκπομπή του σταθμού ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”, με αφορμή την πρώτη ημέρα στα σχολεία της Αλεξάνδρειας των προσφυγόπουλων που μένουν στο κέντρο φιλοξενίας της πόλης.

Ακόμη για την υγιεινή των παιδιών είπε ότι όλα τα παιδιά είναι εμβολιασμένα και μάλιστα σε πολλές των περιπτώσεων είναι καλύτερα από πολλά Ελληνόπουλα.

Για το κόστος εκπαίδευσης είπε ότι η Ελληνική πολιτεία δεν επιβαρύνεται καθόλου.

Για τα προσφυγόπουλα είπε ότι περίμεναν με αγωνία πότε θα πάνε σχολείο και πολλά από αυτά είχαν κάνει μπάνιο δύο φορές για να είναι καθαρά και να μην δημιουργήσουν πρόβλημα.

Ακόμη σε όλα τα σχολεία που φοιτούν προσφυγόπουλα δεν έχει παρατηρηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Ούτε κλοπές.ούτε ζημίες ούτε επεισόδια.

Απάντηση